• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Helsingfors

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Helsingfors på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Helsingfors

EasyTerra Biluthyrning Helsingfors är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Helsingfors

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Helsingfors

Biluthyrningserbjudanden i Helsingfors

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Helsingfors.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Helsingfors

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Helsingfors med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.7 (7824)
  Från SEK 252 / dag
 • Sixt

  8.6 (2875)
  Från SEK 252 / dag
 • FiRENT

  8.5 (27)
  Från SEK 363 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (42)
  Från SEK 283 / dag
 • Avis

  8.3 (5293)
  Från SEK 399 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4785)
  Från SEK 346 / dag
 • Budget

  8.2 (8922)
  Från SEK 333 / dag
 • Europcar

  8.1 (7231)
  Från SEK 328 / dag
 • Hertz

  8.1 (6097)
  Från SEK 368 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Från SEK 283 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2949)
  Från SEK 278 / dag
 • Finn-Rent

  7.7 (33)
  Från SEK 313 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.5 (92)
  Från SEK 585 / dag
 • Green Motion

  7.4 (1695)
  Från SEK 282 / dag
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Touring Cars

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Helsingfors?

Helsingfors – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Helsingfors), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Helsingfors – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Helsingfors) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Helsingfors). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Helsingfors – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Helsingfors) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Helsingfors – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Helsingfors), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Helsingfors - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Helsingfors), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Helsingfors - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Helsingfors) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Helsingfors – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Helsingfors) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Helsingfors – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Helsingfors) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Helsingfors – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Helsingfors) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Helsingfors - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Helsingfors) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Helsingfors – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Helsingfors) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Helsingfors - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Helsingfors) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Helsingfors

Om du letar efter en hyrbil i Finland, men i en annan stad än Helsingfors, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Finland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Finland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Helsingfors

EasyTerra Biluthyrning Helsingfors jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Malminkatu 24
Pietarinkatu 22

Platsinformation för Helsingfors

Inledning

Sedan 1812 har Helsingfors varit huvudstad i Finland. Vid den tiden hade landet annekteras av Ryssland, men den ryska tsaren var generös nog att inte missunna "Storfurstendömet Finland" en vacker huvudstad. Johan Albrecht Ehrenström och Carl Ludwig Engel fick i uppgift att förvandla handelsstationen Helsingfors till en stad med kejserliga attraktioner. Detta är fortfarande synligt i området kring domkyrkan.

Befolkning

Själva staden har 560 000 invånare, men om man räknar med människorna som bor i förorterna så har Helsingfors ungefär en miljon invånare.

Geografiskt läge

Helsingfors ligger i den sydligaste delen av Finland, vid Finska viken. Staden byggdes på ett antal öar och runtomkring vikar i området. På andra sidan vattnet ligger Estlands huvudstad Tallinn, medan den ryska staden Sankt Petersburg ligger ungefär 30 mil österut.

Ekonomi

Informationsteknologi och finanssektorn är ekonomins ryggrad. Den största mobiltelefontillverkaren - Nokia - har sitt huvudkvarter i Helsingfors.

Ungefär en tredjedel av bruttonationalprodukten i Finland inbringas i området omkring Helsingfors. Medelinkomsten är ungefär 1,5 gånger högre än i resten av Finland, vilket gör Helsingfors till en av Europas rikaste städer.

Flygplatser

Det fullständiga namnet på flygplatsen som ligger i Finlands huvudstad är Helsingfors-Vanda flygplats. Den ligger 1,8 mil norr om staden. Den är lätt att nå från ringväg III (Kehä III) och från väg 45 till/från Tuusula.

Kollektivtrafik

Helsingfors har ett vidsträckt spårvagnsnät. Linjerna 3B och 3T (T står för Turist) går förbi många intressanta platser i staden.
Bussarna avgår från två olika stationer: från gatan bredvid tågstationen (Rautatieasema) och från den underjordiska stationen Kamppi. Därifrån går också regionala bussar och den används också som tunnelbanestation. För den som besöker Helsingfors är tunnelbanan inte så intressant. Det finns bara en tunnelbanelinje som delas i två grenar i de östra förorterna.
Från marknadstorget (Kauppatori) går båtar som sköts av Suomenlinna och som förbinder staden med semesteröar utanför kusten. Det finns också färjor till Tallinn (Estland) och Stockholm (Sverige).
Det finns även stadscyklar som man kan hyra på en av stadens 26 stadscykelstationer för 2 euros.

Trafik och parkering

Att köra bil i Finlands huvudstad är mycket enkelt. Trafiken flyter och övervakas från ett centralt kommandocenter. Om det är nödvändigt manövreras trafikljus från detta center för att minska trafikstockningar. Bussar och spårvagnar har företräde; vanligtvis arrangeras detta genom trafikljusen. 

Från Helsingfors finns utmärkta motorvägar till Åbo i väst, Tampere och Lahti i norr, och Porvoo och Sankt Petersburg i öst.

Helsingfors centrum delas in i tre parkeringszoner. Alla dessa zoner har betald parkering på gatorna mellan måndag och fredag. I zon 1 (affärsdistriktet) får man betala även på lördagar. Det är lätt att parkera bilen på någon av innerstadens nio parkeringsplatser. Det anges tydligt med vägskyltar längs stadens gator var det finns tillgängliga bilparkeringar.  

Hotell

Helsingfors har ett stort antal hotell i alla prisklasser. Det finns ett ganska stort utbud av budgethotell. Hotell Kämp påstår sig vara Finlands enda femstjärniga hotell. Rummen kostar därefter. I allmänhet är det inte svårt att hitta rum. Om du vill ha rum på ett särskilt hotell rekommenderar vi att boka i förväg.

Externa Källor

För mer information om Helsingfors rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Swedish, Finnish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Sixt
 • FiRENT
 • Autounion Car Rental
 • Avis
 • Thrifty
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Finn-Rent
 • Your Rent
 • addCarRental
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • McRent
 • Touring Cars
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Finland
 3. Biluthyrning Helsingfors