• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Tammerfors

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tammerfors på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tammerfors

EasyTerra Biluthyrning Tammerfors är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Tammerfors

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Tammerfors.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Tammerfors

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Tammerfors med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sixt

  8.8 (2824)
  Från SEK 632 / dag
 • Thrifty

  8.7 (4742)
  Från SEK 446 / dag
 • Budget

  8.6 (8849)
  Från SEK 454 / dag
 • FiRENT

  8.6 (27)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.4 (5258)
  Från SEK 538 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 829 / dag
 • Europcar

  8.3 (7171)
  Från SEK 541 / dag
 • Hertz

  8.2 (6042)
  Från SEK 474 / dag
 • Enterprise

  8 (1687)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Finn-Rent

  7.9 (28)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2916)
  Från SEK 538 / dag
 • Green Motion

  7.4 (1692)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Autorentti

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Tammerfors?

Tammerfors – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Tammerfors), är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tammerfors – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Tammerfors) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Tammerfors). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tammerfors – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Tammerfors) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tammerfors – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Tammerfors), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tammerfors - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Tammerfors), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tammerfors - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Tammerfors) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tammerfors – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Tammerfors) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tammerfors – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Tammerfors) är Juni den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tammerfors – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Tammerfors) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tammerfors - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Tammerfors) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tammerfors – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Tammerfors) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tammerfors - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Tammerfors) är Juni den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Tammerfors

Om du letar efter en hyrbil i Finland, men i en annan stad än Tammerfors, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Finland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Finland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Tammerfors

EasyTerra Biluthyrning Tammerfors jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Rautatienkatu 27

Platsinformation för Tammerfors

Inledning

Redan på 1000-talet var Tampere en viktig handelspost, men staden fortsatte att växa särskilt tack vare textilindustrins ankomst på slutet av 1700-talet. Stadens omgivningar är vackra: sjöar och skog som inbjuder till olika sorters aktiviteter såsom långa vandringsturer, simning, fiske eller segling. Själva staden har en vacker katedral, men en av de största attraktionerna är nöjesparken Särkänniemi, som har ett delfinarium. Dessutom finns det många museer som visar Tamperes historia som en arbetarstad, det finns till och med ett Lenin museum.

Befolkning

Tamperes hela tätbebyggelse är det andra största storstadsområdet i Finland (efter Helsinki). Själva staden har en befolkning på 210 000 invånare.

Geografiskt läge

Tampere är belägen i sydvästra Finland, vid en vattenförbindelse mellan två sjöar: Näsijärvisjön norr om staden och Pyhäjärvisjön söder om staden. Tack vare höjdskillnaden mellan dessa båda sjöar (18 meter), har Tampere billig energi. Detta var den främsta anledningen till att metall- och textilindustrin att slog sig ner i Tampere.
Staden är belägen 17 mil nordväst om Helsinki.

Ekonomi

Metall- och textilindustrin har i stor utsträckning försvunnit från Tampere. De har ersatts av elektrisk teknologi och informations- och kommunikationsteknologi. Vidare finns det pappersindustri. Dessutom är Tampere ett viktigt utbildningscentrum. Till exempel finns det allmänna och tekniska universitet.

Flygplatser

Flygplatsens namn är Tampere-Pirkkala flygplats och den ligger 1,7 mil sydväst om staden. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil: från Tampere tar man 3495 och precis söder om staden svänger man på motorväg E-12. Avfarten till flygplatsen (väg 308) är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Tampere har ett utmärkt offentligt bussnät. De flesta bussarna går längs huvudgatan Hämeenkatu och har hållplatser i närheten av Keskustoritorget. Tamperes centrum är inte särskilt stort: det är enkelt att utforska det till fots. 

Trafik och parkering

Gatumönstret i Tampere är mycket tydligt, det är inte svårt att hitta rätt. Man bör tänka på att det finns många enkelriktade gator i centrum. Ibland kan det vara svårt att parkera bilen på gatan, men lyckligtvis finns det många parkeringsfaciliteter där man kan parkera hyrbilen.
Om man ska utforska området kring Tampere med en hyrbil bör man vara uppmärksam på skyltar som varnar för vilda djur (älg), särskilt under soluppgången och solnedgången.

Hotell

Tampere har ett stort utbud av logi i alla kategorier. I allmänhet har man inget problem att hitta ett rum, men under sommaren rekommenderar vi att man bokar hotellrum i god tid innan resan. Den närmaste campingplatsen är belägen i Härmälä precis vid sjön, ungefär 3 kilometer från stadens centrum.

Externa källor

För mer information om Tampere rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Swedish, Finnish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Thrifty
 • Budget
 • FiRENT
 • Avis
 • Autounion Car Rental
 • Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • Finn-Rent
 • Keddy By Europcar
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • Autorentti
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Finland
 3. Biluthyrning Tammerfors