• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Tallinn

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tallinn på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tallinn

EasyTerra Biluthyrning Tallinn är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Tallinn

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Tallinn

Biluthyrningserbjudanden i Tallinn

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Tallinn.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Tallinn

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Tallinn med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.3 (7786)
  Från SEK 267 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Från SEK 215 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.1 (4745)
  Från SEK 238 / dag
 • Enterprise

  8 (1688)
  Från SEK 282 / dag
 • Europcar

  8 (7177)
  Från SEK 272 / dag
 • Hertz

  8 (6046)
  Från SEK 269 / dag
 • Budget

  8 (8855)
  Från SEK 247 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2916)
  Från SEK 266 / dag
 • Sixt

  7.9 (2832)
  Från SEK 328 / dag
 • Avis

  7.8 (5264)
  Från SEK 279 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3762)
  Från SEK 246 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Från SEK 240 / dag
 • Prime Car Rent

  7.2 (6)
  Från SEK 230 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1692)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.7 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Touring Cars

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Tallinn?

Tallinn – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Tallinn), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tallinn – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Tallinn) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Tallinn). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tallinn – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Tallinn) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tallinn – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Tallinn), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tallinn - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Tallinn), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tallinn - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Tallinn) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tallinn – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Tallinn) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tallinn – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Tallinn) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tallinn – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Tallinn) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tallinn - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Tallinn) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Tallinn – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Tallinn) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Tallinn

Om du letar efter en hyrbil i Estland, men i en annan stad än Tallinn, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Estland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Estland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Tallinn

EasyTerra Biluthyrning Tallinn jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Tallinn

Inledning

Tallinn är huvudstad i Estland med ett vackert muromgärdat centrum. Den gamla stadskärnan är också huvudattraktionen i den här före detta Hansastaden. Klasskillnaderna var tidigare väldigt tydliga i Tallinn: de framstående bodde på kullen i Övre staden (Domberg); underklassen byggde bokstavligen talat lägre i den Undre staden. 

Befolkning

Staden har över 400 000 invånare, omkring en tredjedel av Estlands hela befolkning. 

Geografiskt läge

Estland är det nordligaste landet av de Baltiska staterna och Tallinn ligger i den norra delen av landet, vid Finska viken. På andra sidan viken ligger den finska huvudstaden Helsingfors. Söder om Tallinn ligger en stor sjö, Ülemiste järv, inte bara ett rekreationsområde utan också varifrån staden tar sitt dricksvatten. 

Ekonomi

Då staden är landets huvudstad spelar staten, och tjänster i samband därmed, en viktig roll i Tallinn. Hamnen skapar också arbetstillfällen och det finns textil- och livsmedelsindustrier. Under senare år har Tallinn utvecklats till att vara de Baltiska staternas teknikcentrum. Den framgångsrika kommunikationsplattformen Skype föddes i Estlands huvudstad. På grund av förbättrade båt- och flygförbindelser med norra och västra Europa utgör turismen numera en viktig inkomstkälla i Tallinn. 

Flygplatser

Tallinn flygplats ligger nära sjön Ülemiste, mindre än 5 kilometer sydost om stadens centrum. För att ta sig till Tallinn flygplats med hyrbil från staden tar man motorvägen till Tartu (Tartu mantee). Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Tallinn har ett omfattande kollektivtrafiknät bestående av bussar (62 linjer), trådbussar (8 linjer) och spårvagnar (4 linjer). Man kan köpa en biljett i en tidningskiosk eller av föraren. Det finns också bra buss- och tågförbindelser med bland annat Tartu, Narva och Pärnu i Estland, men också med Sankt PetersburgRyssland och den lettiska huvudstaden Riga. Från hamnen finns det snabba färjeförbindelser med Helsingfors.

Trafik och parkering

I hela centrum måste man betala för att parkera på gatan. Bara de första 15 minuterna är gratis (vilket ska anges med en p-skiva bakom vindrutan). Det kan vara svårt att hitta en p-mätare nära ens parkerade bil. Det finns också flera bevakade parkeringsplatser och parkeringshus i och runt om Tallinns centrum där man kan parkera sin hyrbil. 

Hotell

Även om levnadskostnaderna har ökat under senare år, är rumspriserna i Tallinn (speciellt om man jämför med Västeuropa) klart rimliga. Utbudet är varierat, allt från boenden för backpackers och enkla pensionat till lyxhotell. Det femstjärniga hotellet Telegraaf i centrum är speciellt. Som namnet pekar på ligger det i en före detta telegrafbyggnad, men har en väldigt modern design. Vi rekommenderar att boka boende i god tid om man vill besöka Tallinn under sommaren. Det finns flera campingplatser utanför staden. 

Externa källor

För mer information om Tallinn rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Estonian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 • addCarRental
 • Prime Car Rent
 • Green Motion
 • InterRent
 • McRent
 • Touring Cars
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Estland
 3. Biluthyrning Tallinn