• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Riga

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Riga på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Riga

EasyTerra Biluthyrning Riga är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Riga

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Riga.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Riga

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Riga med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Unirent Car Rental

  8.4 (273)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.4 (7778)
  Från SEK 259 / dag
 • Easycar

  8.4 (14)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Top Rent-a-Car

  8.1 (80)
  Från SEK 123 / dag
 • Thrifty

  8.1 (4742)
  Från SEK 164 / dag
 • Budget

  8.1 (8849)
  Från SEK 252 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.1 (390)
  Från SEK 183 / dag
 • Hertz

  8 (6042)
  Från SEK 253 / dag
 • Enterprise

  8 (1687)
  Från SEK 285 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.8 (7171)
  Från SEK 253 / dag
 • Avis

  7.8 (5258)
  Från SEK 293 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2916)
  Från SEK 248 / dag
 • Sixt

  7.7 (2824)
  Från SEK 263 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.1 (92)
  Från SEK 188 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  6.7 (1692)
  Från SEK 137 / dag
 • InterRent

  6.5 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Prime Car Rent

  6.5 (6)
  Från SEK 284 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Riga?

Riga – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Riga), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Riga) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Riga). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Riga) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Riga), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Riga), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Riga) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Riga) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Riga) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Riga) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Riga) är April den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Riga) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Riga) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Riga

Om du letar efter en hyrbil i Lettland, men i en annan stad än Riga, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Lettland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Lettland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Riga

EasyTerra Biluthyrning Riga jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Riga

Inledning

Lettlands huvudstad Riga är de baltiska ländernas vackraste stad. Den historiska staden är välbevarad och under de senaste åren har stora renoveringar genomförts. Rigas centrum finns med på UNESCO:s lista över världsarvet. Den som gillar arkitektur trivs i Riga, men även om man inte är intresserad av arkitektur så är Riga en underbar stad med trevlig atmosfär. Det finns många intressanta museer, caféer och uteserveringar.

Befolkning

Staden har en befolkning på mer än 700 000 invånare.

Geografiskt läge

Riga är belägen på floden Daugavas båda stränder, omkring en mil från flodens mynning i Rigabukten, som hänger ihop med Östersjön. Stadens historiska centrum ligger på flodens högra strand.

Ekonomi

Riga har alltid varit en viktig strand för handeln mellan östra och västra Europa och är det fortfarande. Sedan landet blev självständigt har hamnen moderniserats och en ny passagerarterminal har byggts. Dessutom är Lettlands huvudstad de baltiska ländernas viktigaste finansiella centrum. Industrin fokuserar främst på behandling av lokala produkter, särskilt timmer och livsmedel. Allt fler människor upptäcker att Riga är ett roligt resmål för en stadsresa; därför blir turismen allt viktigare. 

Flygplatser

Rigas flygplats är belägen 1 mil väster om stadens centrum. Riga internationella flygplats är enkel att nå med hyrbil: från centrum tar man A10 (eller A7, som förenas med A10) och tar utfarten till P133. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Den lettiska huvudstaden har utmärkt kollektivtrafik, som består av bussar, spårvagnar och trådbussar. Man kan köpa en biljett som gäller för en dag, tre dagar eller fem dagar, vilken man kan använda på alla kollektiva transportmedel. Biljetter som endast gäller för ett transportmedel är något billigare (antingen bussar, spårvagnar eller trådbussar).

Trafik och parkering

Den gamla delen av staden är en zon för fotgängare. Dessutom finns det många enkelriktade gator i centrum. Även om det har byggts några parkeringsgarage under senare år så är det svårt att hitta parkeringsplats i centrum av Riga.
Om man vill upptäcka mer av Lettland än enbart dess huvudstad så är en hyrbil det idealiska transportmedlet. Under senare år så har många av stadens vägar restaurerats. Emellertid bör man vara försiktig på mindre vägar: en asfaltsväg kan plötsligt - och utan förvarning - förvandlas till en oasfalterad väg.

Hotell

Riga har ett bra utbud av logi i alla kategorier. Särskilt budgetkategorin för backpackers är välrepresenterad, men under de senaste åren har även många medelklass- och lyxhotell öppnats. Man bör tänka på att ta reda på var hotellet är beläget och hur långt det ligger från stadens historiska centrum. Om man vill besöka Riga på sommaren så rekommenderar vi att man bokar hotell i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Riga rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Latvian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Unirent Car Rental
 • Alamo
 • Easycar
 • National Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Top Rent-a-Car
 • Thrifty
 • Budget
 • Carwiz rent a car
 • Hertz
 • Enterprise
 • ACE Rent A Car
 • Europcar
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Your Rent
 • addCarRental
 • SurPrice car rentals
 • Green Motion
 • InterRent
 • Prime Car Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Lettland
 3. Biluthyrning Riga