Biluthyrning Riga Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Riga Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Riga Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Lettland
 3. Biluthyrning Riga
 4. Riga International Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Riga Airport

Riga flygplats i ett nötskal

Riga flygplats är den absolut största flygplatsen i de baltiska länderna och kallas ofta för den bästa flygplatsen i regionen. 

Flygplatsen ligger en mil väster om centrum i Riga, Lettlands huvudstad. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen ännu, men det finns planer på detta. Det finns också bra bussförbindelser, inte bara till huvudstaden utan också till grannländerna EstlandLitauen och Ryssland

För närvarande finns det få butiker och mat- och dryckställen på flygplatsen. En ny terminal håller dock på att byggas och därmed kommer antalet att ökas betydligt. Det finns en VIP-lounge som har några mötesrum, men för omfattande affärsfaciliteter, däribland konferensrum, får man vända sig till affärshotellen i huvudstaden.  Det finns planer på att bygga ett businesscentrum nära flygplatsen. Andra faciliteter på Riga flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater, ett postkontor, ett apotek och trådlöst internet. 

Inom flygindustrin anges Riga flygplats med förkortningarna RIX (IATA flygplatskod) och EVRA (ICAO flygplatskod).

Länk till Riga flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • addCarRental
 • Autorent
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • NÜ Car Rentals
 • Prime Car Rent
 • Thrifty
 • Unirent Car Rental
 • Your Rent