• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Riga Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Riga Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Riga Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Riga Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Riga Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Riga Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Riga Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Unirent Car Rental

  8.4 (279)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.4 (7818)
  Från SEK 234 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.1 (4778)
  Från SEK 211 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.1 (396)
  Från SEK 181 / dag
 • Budget

  8.1 (8911)
  Från SEK 249 / dag
 • Hertz

  8 (6089)
  Från SEK 248 / dag
 • Top Rent-a-Car

  8 (82)
  Från SEK 132 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Från SEK 271 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2946)
  Från SEK 250 / dag
 • Europcar

  7.8 (7224)
  Från SEK 261 / dag
 • Avis

  7.8 (5291)
  Från SEK 305 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.7 (2870)
  Från SEK 262 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7 (92)
  Från SEK 186 / dag
 • Green Motion

  6.6 (1694)
  Från SEK 134 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Prime Car Rent

  6.4 (6)
  Från SEK 232 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Riga Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Riga Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Riga Airport), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Riga Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Riga Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Riga Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Riga Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Riga Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Riga Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Riga Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Riga Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Riga Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Riga Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Riga Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Riga Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Riga Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Riga Airport

Platsinformation för Riga Airport

Riga flygplats i ett nötskal

Riga flygplats är den absolut största flygplatsen i de baltiska länderna och kallas ofta för den bästa flygplatsen i regionen. 

Flygplatsen ligger en mil väster om centrum i Riga, Lettlands huvudstad. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen ännu, men det finns planer på detta. Det finns också bra bussförbindelser, inte bara till huvudstaden utan också till grannländerna EstlandLitauen och Ryssland

För närvarande finns det få butiker och mat- och dryckställen på flygplatsen. En ny terminal håller dock på att byggas och därmed kommer antalet att ökas betydligt. Det finns en VIP-lounge som har några mötesrum, men för omfattande affärsfaciliteter, däribland konferensrum, får man vända sig till affärshotellen i huvudstaden.  Det finns planer på att bygga ett businesscentrum nära flygplatsen. Andra faciliteter på Riga flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater, ett postkontor, ett apotek och trådlöst internet. 

Inom flygindustrin anges Riga flygplats med förkortningarna RIX (IATA flygplatskod) och EVRA (ICAO flygplatskod).

Länk till Riga flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Latvian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Unirent Car Rental
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • Thrifty
 • Carwiz rent a car
 • Budget
 • Hertz
 • Top Rent-a-Car
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Avis
 • Your Rent
 • Sixt
 • SurPrice car rentals
 • addCarRental
 • Green Motion
 • InterRent
 • Prime Car Rent