Biluthyrning Tallinn Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tallinn Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tallinn Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Estland
 3. Biluthyrning Tallinn
 4. Tallinn Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Tallinn Airport

Tallinn flygplats i ett nötskal

Under de senaste åren har Tallinn flygplats byggts ut och moderniserats för att ta emot det växande antalet resenärer till Estlands huvudstad.

Flygplatsen ligger bara 4 kilometer sydost om Tallinns centrum. Det finns ingen tågförbindelse med flygplatsen men en Airport Express Bus (med gratis internet) går till huvudstadens centrum. Det finns också en (billigare) fast bussförbindelse. Flygplatsen ligger utmed motorvägen till Tartu och är därför lätt att nå med bil. 

Antalet butiker och mat- och dryckställen på flygplatsen har utökats under de senaste åren. Numera hittar man ett trevligt shoppingområde (däribland en butik med kubanska cigarrer) och några (snack) barer och kaféer, däribland en sushibar. Det finns några VIP-lounger och det närliggande Ülemiste Hotel har ett businesscentrum, mötesutrymme och konferensrum. Flygplatsen har gratis internetanslutning genom dataterminaler samt Wi-Fi; det finns också en gratis Skypekiosk. Andra faciliteter på Tallinn flygplats är bland annat banker, växlingskontor, bankomater, resebyråer och ett postkontor. 

Inom flygindustrin anges Tallinn flygplats med förkortningarna TLL (IATA flygplatskod) och EETN (ICAO flygplatskod).

Länk till Tallinn flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • addCarRental
 • Advantage Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • NÜ Car Rentals
 • Prime Car Rent
 • Thrifty
 • Your Rent