Biluthyrning Cork Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Cork Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Cork Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Irland
 3. Biluthyrning Cork
 4. Cork Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Cork Airport

Corks flygplats i ett nötskal

Aerfort Chorcaí, som den här flygplatsen kallas på iriska, är den andra största flygplatsen på Irland, efter Dublins internationella flygplats. Flygplatsen är utrustad för att kunna ta emot 3 miljoner passagerare om året. Den är särskilt viktig för det irländska flygbolaget Aer Lingus och budgetflygbolaget Ryanair. Cork ligger på Irlands sydkust, där floden Lee mynnar ut i Corks hamn. Flygplatsen har regelbundet svåra väderförhållande. I dessa fall landar flygplanen på flygplatserna i Shannon, Kerry eller Dublin.

Flygplatsen nås lätt via motorväg, med bil eller buss. En gång i halvtimmen går en buss till Cork, som ligger åtta kilometer från flygplatsen. Det finns ett hotell på flygplatsen, som också har många barer, restauranger och affärer. Det finns också en sportbar med storbildsteve. Affärsresande kan använda affärs loungen Jack Lynch. Dessutom finns banker, växelkontor (begränsade öppettider) och bankomater.

Inom flygindustrin anges Corks flygplats med förkortningarna ORK (IATA flygplatskod) och EICK (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Corks flygplats.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Flizzr
 • Hertz
 • Irish Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Cork

Utöver Cork Airport i Cork jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Cork:

Platser centrum