Biluthyrning Killarney

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Killarney på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Killarney

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Irland
 3. Biluthyrning Killarney
EasyTerra Biluthyrning Killarney är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Killarney

Biluthyrning Killarney
Biluthyrning Killarney

Inledning

Kerry är ett grevskap som ligger i Irlands sydvästligaste del. Det är berömt för sitt kuperade landskap och för turistleden Ring of Kerry som går genom det. Killarney är den främsta turistorten. Det bästa sättet att utforska Ring of Kerry är med en hyrbil, men det är en god idé att följa vårt råd: kör moturs, eftersom de flesta människor (och även turistbussar) följer leden medurs. Killarney Nationalpark ligger precis söder om staden. Killarney är en livlig stad med mysiga pubar och bra restauranger. Det är därför som många irländare och britter tillbringar sina helger där.

Befolkning

Killarney har 15 000 invånare.

Geografiskt läge

Killarney ligger i sydvästra Irland i ett varierande landskap av berg, skog och sjöar. Sydväster om staden ligger Irlands högsta punkt, berget Carrantuohill (1 040 meter).

Ekonomi

Turismen är Killarneys viktigaste inkomstkälla. Dessutom finns det en del industri. Till exempel så utvecklar och tillverkar den tyska fabrikanten Liebherr containerkranar här. När den nationella regeringen med huvudsäte Dublin decentraliserades så flyttades Departementet för konst, kultur och turism till Killarney. Innan dess hade Justitiedepartementet redan förflyttats till Killarney.

Flygplatser

Kerry flygplats (på irländska: Aerfort Chiarraí) är belägen 1,3 mil norr om Killarney. Flygplatsen nås enkelt med hyrbil. Man tar först N22 och sedan N23; flygplatsen ligger precis intill vägen.
Den större Cork flygplats ligger endast en halvtimme därifrån med hyrbil om man följer N22 mot nordost.

Kollektivtrafik

Det finns ingen offentlig transport i Killarney. Det finns bussförbindelser till andra platser i Irland. Många människor åker på en tur med så kallade Jaunting Cars (häst och vagn); det är inte billigt, men mycket roligt.

Trafik och parkering

Under sommaren är Killarney en livligt trafikerad stad och att hitta parkeringsplats kan vara mycket svårt. Lyckligtvis har de flesta hotell omfattande parkeringsfaciliteter. Man kan även parkera bilen på tågstationen. En hyrbil är perfekt för att åka på utflykt. Förutom Ring of Kerry så är vägarna i den här delen av Irland inte alls särskilt trafikerade och det är inte svårt att hitta.

Hotell

Det finns ett stort urval av logi i Killarney. Förutom Dublin, så har Killarney avlägset det största antalet hotell i Irland. Det finns även en stor mångfald, från toppklassiga hotell med fem stjärnor till enkla bed och breakfasts och vandrarhem. Killarney är ett mycket populärt turistmål. Därför rekommenderar vi att man bokar logi i god tid innan resan, särskilt om man vill besöka grevskapet Kerry under sommaren.

Externa källor

För mer information om Kerry rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Irish Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Killarney

EasyTerra Biluthyrning Killarney jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Flygplatser

Om du letar efter en hyrbil i Irland, men i en annan stad än Killarney, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Irland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Irland du vill hyra en bil.