• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Lesbos

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Lesbos på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Lesbos

EasyTerra Biluthyrning Lesbos är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Lesbos

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Lesbos.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När ska man boka en hyrbil i Lesbos

Lesbos – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Lesbos), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lesbos – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Lesbos) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Lesbos). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lesbos – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Lesbos) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lesbos – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Lesbos), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lesbos - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Lesbos), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lesbos - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Lesbos) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lesbos – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Lesbos) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lesbos – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Lesbos) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lesbos – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Lesbos) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lesbos - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Lesbos) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lesbos – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Lesbos) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lesbos - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Lesbos) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hyrbilsföretag i Lesbos

EasyTerra Biluthyrning jämför hyrbilspriser på följande platser

Platsinformation för Lesbos

Inledning

Lesbos (eller Lésvos) är den andra största grekiska ön. Den domineras av två bergstoppar: Lepetymnos (967 meter) och Olympus (939 meter, som inte bör blandas ihop med Olympusberget på Greklands fastland). Ön kallas också Mytilene av många greker, efter sin huvudstad. Den förstenade skogen på Lesbos som består av sequoia träd är världsberömd. Denna skog på öns västra sida har täckts av lava och är nu ett skyddat naturområde. 
Ordet 'lesbisk' härstammar från Lesbos och baserar sig på poetissans Sapfos diktning. Hon drev ett utbildningscentrum för flickor i Mytilene. I sina dikter skrev hon passionerat om flickor, men det bevisades aldrig att hon hade en kärleksrelation med dem. 

Befolkning

Lesbos har omkring 90 000 invånare, av vilka en tredjedel bor i huvudstaden.

Geografiskt läge

Lesbos ligger i det Egeiska havets östra del, precis utanför Turkiets kust. Ön Kos är belägen söder om Lesbos. Den turkiska staden Izmir ligger sydost om ön. Den södra kusten har två djupa vikar - Geras och Kallonis.

Ekonomi

Turismen spelar en viktig roll i den lokala ekonomin. Besökarna åker framför allt till huvudstaden och till kuststäderna Plomari, Molyvos och Eressos. Jordbruksproduktionen består av oliver, fikon och sädeskorn. På ön finns så många som 11 miljoner olivträd som täcker nästan halva öns yta. Oliverna används till framställning av olivolja. Dessutom finns garverier och tvålfabriker.

Flygplatser

Lesbos flygplats- Mytilenes internationella flygplats (eller Odysseas Elytis) - är belägen längst ut på öns sydvästra kant, åtta kilometer söder om staden. Det finns reguljära flygningar till Aten, Thessaloniki, Chios och Lemnos. Under sommaren finns många internationella charterflyg. Det finns en bussförbindelse till stadens centrum. 

Offentlig transport

Det finns ett utmärkt kollektivtrafiksystem på Lesbos. Alla större orter kan nås med buss. Ofta går det inga bussar mitt på dagen (mellan 11 och 13). När det inte är högsäsong går det betydligt färre bussar. De flesta bussar avgår punktligt från huvudstadens centrala bussterminal.

Från huvudstadens hamn finns färjeförbindelser till öar i det Egeiska havet och till Aten.

Trafik och parkering

Öns större vägar är i bra skick. Om du vill besöka öns inre delar rekommenderar vi dig att hyra en fyrhjulsdriven bil. Vägarna, som ibland bara är grusvägar, kan vara mycket kurviga och slingrande. Var alltid beredd på överraskningar: människor, djur och fordon mitt på vägen. Kör försiktigt för enstaka småstenar kan skada undersidan på din hyrbil.

Hotell

Lesbos är ännu inte en plats som invaderats av turister, men det finns några typiska turistcentrum som Molyvos i norr och Eressos i väster. Där hittar du olika sorters hotell, bed & breakfast och lägenheter. Om du vill vara på ett lugnt ställe finns gott om möjligheter att hyra ett litet hus. Dessa små hus är ibland belägna på avlägsna platser, vilket betyder att en hyrbil är oumbärlig. Under sommaren bör du boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Lesbos rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Budget
 • Alamo
 • Volta4u
 • Thrifty
 • Sixt
 • Enterprise
 • Hertz
 • Avis
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Yours Carrental
 • Carwiz rent a car
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Lesbos