• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Mytilene

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Mytilene på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Mytilene

EasyTerra Biluthyrning Mytilene är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Mytilene

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Mytilene

Biluthyrningserbjudanden i Mytilene

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Mytilene.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Mytilene

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Mytilene med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.6 (41)
  Från SEK 176 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Volta4u

  8.3 (23)
  Från SEK 252 / dag
 • Budget

  8.3 (8849)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.2 (4742)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.9 (7778)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.8 (6042)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.8 (1687)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.6 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.6 (5258)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Yours Carrental

  7.6 (1)
  Från SEK 184 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.4 (390)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.2 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Mytilene?

Mytilene – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Mytilene), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mytilene – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Mytilene) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Mytilene). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mytilene – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Mytilene) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mytilene – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Mytilene), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mytilene - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Mytilene), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mytilene - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Mytilene) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mytilene – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Mytilene) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mytilene – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Mytilene) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mytilene – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Mytilene) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mytilene - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Mytilene) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mytilene – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Mytilene) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mytilene - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Mytilene) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Mytilene

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Mytilene, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Mytilene

EasyTerra Biluthyrning Mytilene jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

85-87 Kountouriotou Str
P. Kountouriotoi 49, Mitilini 811 00, Greece

Platsinformation för Mytilene

Inledning

Mytilene är en av de äldsta städerna i världen: området var bebott redan på 900-talet f.Kr. Ursprungligen låg staden på en liten ö mitt för Lesbos ostkust. Öarna var skilda åt genom det smala Euripussundet som förband den norra, gamla hamnen med den södra, nya hamnen. Sundet fylldes senare igen vilket gjorde att ön kom att sitta ihop med den större ön.

Befolkning

Mytilene har över 25 000 invånare.

Geografiskt läge

Mytilene ligger på Lesbos ostkust. Staden är omgiven av odlad mark. Söder om Mytilene finns det berg. Hamnen ligger exakt mitt emot Turkiets västkust. 

Ekonomi

Ön Lesbos producerar stora mängder av ouzo (mer än femton företag tillverkar drycken). Jordbruksproduktionen består av oliver, fikon och spannmål. Det finns så många som 11 miljoner olivträd på ön, vilka täcker nästan halva ytan. En del av oliverna omvandlas till olivolja som utskeppas via Mytilenes hamn. Det finns också garverier och tvålfabriker. Turismen är av stor betydelse för den lokala ekonomin. 

Flygplatser

Mytilenes flygplats ligger åtta kilometer söder om stadens centrum. Flygplatsen heter officiellt Odysseas Elytis flygplats och kan lätt nås med hyrbil. Från centrum följer man kustvägen (Eleftheriou Venizelu) som går direkt till flygplatsen. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Mytilene har bra allmän busstransport. De flesta bussarna är regionalbussar: de går till andra platser på Lesbos, men stannar också på ett par ställen i staden. Vid middagstid (mellan 11.00 och 13.00) går det oftast inga bussar. Utanför säsongen minskar turtätheten betydligt. 

Trafik och parkering

Huvudvägarna på Lesbos är väldigt väl underhållna. Om man vill ta sig inåt landet rekommenderar vi ett fyrhjulsdrivet fordon. De ibland oasfalterade vägarna kan vara vindlande och slingrande. Man bör vara uppmärksam på det oväntade: folk, djur och kärror i mitten av vägen. Man bör köra försiktigt eftersom sprättande stenar kan skada hyrbilens underrede.

Hotell

Mytilene har ett ganska stort logiutbud, men de flesta hotellen och semesteranläggningarna på Lesbos hittar man i turistcentrerna, såsom Molyvos i norr och Eressos i väster. Om man är ute efter en lugn vistelse, finns det många möjligheter till att hyra ett litet hus. Dessa är ibland avlägset belägna vilket gör det nödvändigt att ha en hyrbil. 

Externa källor

För mer information om Mytilene rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Volta4u
 • Budget
 • Thrifty
 • Sixt
 • Alamo
 • Hertz
 • Enterprise
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Avis
 • Yours Carrental
 • Carwiz rent a car
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Mytilene