• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Chios

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Chios på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Chios

EasyTerra Biluthyrning Chios är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Chios

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Chios.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Chios

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Chios med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 201 / dag
 • Budget

  8.4 (8849)
  Från SEK 194 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (378)
  Från SEK 381 / dag
 • Volta4u

  8.3 (23)
  Från SEK 270 / dag
 • Alamo

  8.3 (7778)
  Från SEK 301 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4742)
  Från SEK 254 / dag
 • Enterprise

  8 (1687)
  Från SEK 327 / dag
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6042)
  Från SEK 293 / dag
 • Avis

  7.7 (5258)
  Från SEK 246 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.7 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Yours Carrental

  7.6 (1)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.2 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Chios?

Chios – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Chios), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chios – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Chios) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Chios). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chios – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Chios) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chios – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Chios), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chios - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Chios), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chios - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Chios) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chios – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Chios) är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chios – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Chios) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chios – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Chios) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chios - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Chios) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chios – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Chios) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chios - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Chios) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Chios

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Chios, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Chios

EasyTerra Biluthyrning Chios jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

9, Konstantinou Kanari

Platsinformation för Chios

Inledning

Chios är huvudstad på den grekiska ön med samma namn. Ursprungligen fanns det en motståndskraftig fästning på den norra sidan av den naturliga hamnen, men en stor del av den förstördes under jordbävningen 1881. Centret ligger mellan hamnen och det medeltida slottet. Sedan 2011 är ön Chios en kommun och staden Chios en kommunal enhet.

Befolkning

Staden har nästan 30 000 invånare, hälften av ön Chios befolkning.

Geografiskt läge

Staden Chios är belägen på östkusten. På andra sidan havet ligger staden Çeşme, på den turkiska kusten. Norr om staden ligger byn Vrontados, den grekiska poeten Homeros födelseort.

Ekonomi

Chios mastix (kåda som utvinns ur mastixträd) är världsberömd och sedan en tid tillbaka ett skyddat produktnamn. Ön frambringar även oliver, fikon, citrusfrukter (mandariner) och vin. Invånarna tjänar också pengar, även om turismen på Chios (ännu) inte är den massturism som man ser på många andra öar i Grekland

Flygplatser

Ön Chios nationella flygplats är belägen i stadens södra utkant. Den är enkel att nå med bil från hamnen via kustvägen (Leoforos Enossos) som leder direkt till flygplatsen. 

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken fungerar bra, både i Chios stad och på resten av ön. De blåa bussarna går endast innanför stadens gränser; de gröna bussarna går till andra platser på Chios. Det finns även färjor till Çeşme (i Turkiet), Lesbos och  Piraeus (Atens hamn).

Trafik och parkering

Chios stad är tillräckligt liten för att man ska kunna utforska den till fots, men en hyrbil är perfekt för att upptäcka (den relativt stora) ön. Man bör tänka på att vissa vägar är smala och man kan också stöta på människor eller boskap. Under sommarmånaderna kan det vara svårt att hitta en ledig parkeringsplats i Chios stad; det är enklast att ställa hyrbilen på hotellets parkeringsplats (de flesta hotell erbjuder denna service).

Hotell

Som vi nämnt ovan (se Ekonomi): så finns det ingen massturism på Chios som på vissa andra grekiska öar. Det finns ändå ett bra utbud av logi. De flesta hotell och semesteranläggningar är belägna på östkusten, inuti och runtomkring Chios stad. Men även i de minsta städerna på ön kan man alltid hitta ett ledigt rum på något enkelt pensionat.

Externa källor

För mer information om Chios, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Budget
 • National Car Rental
 • Volta4u
 • Alamo
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Sixt
 • Hertz
 • Avis
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Yours Carrental
 • Global Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Chios