• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Chios

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Chios på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Chios

EasyTerra Biluthyrning Chios är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Chios

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Chios.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Full-size
SUV

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

När ska man boka en hyrbil i Chios

Hyrbilsföretag i Chios

EasyTerra Biluthyrning jämför hyrbilspriser på följande platser

Platsinformation för Chios

Inledning

Chios är den fjärde största ön i Grekland. Dess invånare har gjort sig kända inom handelsflottan. Dessutom är ön berömd för sina mastixträd som har  en väldoftande kåda. På Chios finns det medeltida städer, som till exempel Nea Moni, som finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Befolkningsom

Chios har er omkring 55 0000 invånare på en yta vars storlek är över 900 kvadratkilometer. De flesta av dem bor i huvudstaden som också heter Chios och är öns viktigatse hamn.

Läge

Chios ligger i det Egeiska havet, utanför kusten till Turkiet (på endast fem kilometers avstånd). Öns huvudstad är Chios, som ligger på ostkusten.

Ekonomi

Handelsflottan är viktig för den lokala ekonomin. Skeppen transporterar öns produkter: kåda från mastixträden (vilken används i ouzo och tuggummi), men också oliver, fikon, körsbär, mandariner och vin.

Flygplatser

Chios flygplats ligger ungefär fyra kilometer söder om huvudstaden. Det finns ingen bussförbindelse från flygplatsen till staden. Det finns dock taxi, men man kan såklart hyra en bil. Det är det idealiska sättet att upptäcka resten av ön!

Kolektivtrafik

Det finns två bussförbindelser på flygplatsen: stadstransporten i huvudstaden sköts av blåa bussar. De gröna bussarna har förbindelser till andra städer på ön. Taxibilarna på Chios har alla taxameter, men man bör försäkra sig om att föraren verkligen sätter på den. Till vissa populära destinationer finns det fasta priser.

Dessutom finns det båtförbindelser till Cesme i Turkiet, till den grekiska ön Lesbos och till Piraeus (hamnen i Athen).

Trafik och parkering

Chios är en stor ö och för att man ska ha möjlighet att utforska den rekommenderas en hyrbil starkt. Man bör dock vara medveten om att vägarna utanför staden vanligtvis inte är asfalterade. Det kulliga inlandet har smala och kurviga vägar. Man bör försäkra sig om att köra långsamt och tänka på att stenar kan flyga omkring på vägar som inte är asfalterade.

Hotell

Chios är inte så turistisk som många andra grekiska öar, men det finns ett stort utbud av hotell och pensionat. Även påmindre orter är det enkelt att hitta någon stans att sova, även om login antagligen är ganska enkel på de flesta av dessa ställen.

Externa källor

För mer information om Chios rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Budget
 • Avis
 • Volta4u
 • Europcar
 • Global Rent a Car
 • Hertz
 • Sixt
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Autounion Car Rental
 • Yours Carrental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Chios