• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Moutiers Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Moutiers Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Moutiers Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Moutiers Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Moutiers Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Europcar

  7.9 (7334)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.8 (6171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.5 (5354)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Biluthyrningsplats Moutiers Järnvägsstation

Platsinformation för Moutiers Järnvägsstation

Allmän information

Moûtiers-Salins-Brides-les-Bains järnvägsstation har fungerat sedan 1893. Moûtiers ligger i det franska departementet Savoie i regionen Rhône-Alpes. Det är inkörsporten till de populära skidorterna i Les Trois Vallées. Detta förklarar också varför ett flertal höghastighetståg stannar vid denna station även om den inte ligger på en höghastighetslinje. TGV tar dig från Paris Gare de Lyon, Eurostar går från London St. Pancras och under vintermånaderna går Thalys från Amsterdam och Bryssel till Moûtiers.

Transportmedel

Vill du utforska omgivningarna? Taxibilar finns tillgängliga framför stationen. Du behöver inte boka. Om du vill fortsätta din resa med offentlig transport så är det bäst att ta bussen. Regionen Savoie har startat Belle Savoie Express för detta syfte. Dessa bussar tar dig till bergen, både på sommaren och vintern. De avgår från busstationen framför Moûtiers järnvägsstation. Denna station byggdes inför Vinter OS i Albertville 1992.

Mittemot Moûtiers station kan man hyra bil hos Avis, som är stängt på söndagar. Om man behöver hämta eller lämna tillbaka bilen utanför kontorstid kan man lämna tillbaka eller hämta nyckeln hos järnvägsstationens föreståndare. 

Service

Det finns väntsalar. Toaletter hittar man i busstationens lobby. Det finns även bagagevagnar, telefonautomater, en brevlåda, fotoautomater, samt biljettkontor både för SNCF- och TER-biljetter och en biljettmaskin.

Restauranger

I hallen mellan tåg och busstationen finns det en restaurang som är stängd från maj till november. Stadens centrum, där det finns fler restauranger och barer, ligger på gångavstånd. 

Affärer

Det finns en Relay-kiosk i hallen mellan tåget och busstationen. Här kan man köpa de senaste utgåvorna av (internationella) tidningar, magasin och böcker. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Avis