• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Rovaniemi Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Rovaniemi Järnvägsstation på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Rovaniemi Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Rovaniemi Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Rovaniemi Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Rovaniemi Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Rovaniemi Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Sixt

  8.9 (2824)
  Från SEK 564 / dag
 • Budget

  8.9 (8849)
  Från SEK 523 / dag
 • FiRENT

  8.8 (27)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.7 (4742)
  Från SEK 726 / dag
 • Alamo

  8.6 (7778)
  Från SEK 538 / dag
 • Europcar

  8.5 (7171)
  Från SEK 567 / dag
 • Hertz

  8.4 (6042)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.4 (5258)
  Från SEK 550 / dag
 • Finn-Rent

  8.4 (28)
  Från SEK 366 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 572 / dag
 • Enterprise

  8 (1687)
  Från SEK 616 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2916)
  Från SEK 633 / dag
 • addCarRental

  7.8 (92)
  Från SEK 744 / dag
 • Green Motion

  7.6 (1692)
  Från SEK 437 / dag
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Rovaniemi Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Rovaniemi Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Rovaniemi Järnvägsstation), är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rovaniemi Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Rovaniemi Järnvägsstation) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Rovaniemi Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rovaniemi Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Rovaniemi Järnvägsstation) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rovaniemi Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Rovaniemi Järnvägsstation), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rovaniemi Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Rovaniemi Järnvägsstation), är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rovaniemi Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Rovaniemi Järnvägsstation) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rovaniemi Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Rovaniemi Järnvägsstation) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rovaniemi Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Rovaniemi Järnvägsstation) är Juli den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rovaniemi Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Rovaniemi Järnvägsstation) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rovaniemi Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Rovaniemi Järnvägsstation) är Juni den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rovaniemi Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Rovaniemi Järnvägsstation) är Juni den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rovaniemi Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Rovaniemi Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Rovaniemi Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Rovaniemi

Utöver Rovaniemi Järnvägsstation i Rovaniemi jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Rovaniemi:

Platsinformation för Rovaniemi Järnvägsstation

Allmän information

Rovaniemi station ligger på gångavstånd från stadens centrum och byggdes 1909. Det är den allra nordligaste stationen och här stannar elektriska tåg från VR (Finska järnvägarna) med anslutningar till bland annat UleåborgHelsingfors (restid 9 - 12 timmar), Tammerfors och Åbo.

Rovaniemi är belägen i Lappland, i den norra delen av Finland. Staden ligger nästan vid polcirkeln. Rovaniemi är huvudstaden i Lappland, men även inkörsporten till denna region. Den främsta turistattraktionen i universitetsstaden Rovaniemi är Santapark. Det är en sorts by, byggd utanför staden, där jultomten sägs bo. Denna turistattraktion är öppen både på sommaren och vintern. 

Transportmedel

Det finns taxibilar precis utanför stationen. Om du anländer under lågsäsongen så är det bäst att boka via tel. 016 106 410. Det stannar bussar vid busstationen, precis bredvid stationen. Du kan även hyra bil på Rovaniemi Station för att besöka stadens omgivningar. Du kan parkera din bill på parkeringsplatsen precis utanför stationen.

Service

Et bemannat VR-biljettkontor är öppet under veckodagar från klockan 07.45 till 21.20 och på helgerna från klockan 12.00 till 21.20. Det finns även en biljettmaskin. Vänthallen är öppen dagligen från klockan 06.00 till 21.00. Dessutom finns det toaletter, skötrum, bagageskåp, skidskåp (skidbackarna ligger ett fåtal meter utanför Rovaniemi). Plattformarna ligger inte på samma nivå som tågen. Om du behöver hjälp att stiga på ett tåg så måste du kontakta VR ungefär 48 timmar före ankomst. 

Restauranger och affärer

Stationen har en restaurang och ett café. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Swedish, Finnish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Budget
 • FiRENT
 • Thrifty
 • Alamo
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Finn-Rent
 • Autounion Car Rental
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • Green Motion
 • Global Rent a Car