• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Oulu

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Oulu på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Oulu

EasyTerra Biluthyrning Oulu är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Oulu

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Oulu

Biluthyrningserbjudanden i Oulu

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Oulu.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Oulu

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Oulu med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  8.8 (8911)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.7 (7817)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.6 (2870)
  Från SEK 392 / dag
 • FiRENT

  8.5 (27)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Från SEK 875 / dag
 • Avis

  8.4 (5290)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.4 (4776)
  Från SEK 490 / dag
 • Europcar

  8.3 (7223)
  Från SEK 494 / dag
 • Finn-Rent

  8.3 (33)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.2 (6088)
  Från SEK 522 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2946)
  Från SEK 440 / dag
 • addCarRental

  7.7 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.4 (1694)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Oulu?

Oulu – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Oulu), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oulu – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Oulu) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Oulu). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oulu – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Oulu) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oulu – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Oulu), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oulu - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Oulu), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oulu - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Oulu) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oulu – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Oulu) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oulu – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Oulu) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oulu – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Oulu) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oulu - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Oulu) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oulu – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Oulu) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Oulu - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Oulu) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Oulu

Om du letar efter en hyrbil i Finland, men i en annan stad än Oulu, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Finland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Finland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Oulu

EasyTerra Biluthyrning Oulu jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Oulu

Inledning

Uleåborg är huvudstaden i det finska länet med samma namn och den största staden i norra Finland. Staden har en vacker katedral som byggdes färdigt på 1700-talet. Uleåborg är även berömt för sitt Världsmästerskap i luftgitarr. Ja, i slutet avaugusti eller början av september tävlar ett dussintal kandidater om vem som är bäst på att spela fantasigitarr. Omkring fem mil norr om staden ligger ett museum, delvis under bar himmel, tillägnat Stenåldern, Kierikki Stenåldercentrum.

Befolkning

Staden har ungefär 140 000 invånare.

Geografiskt läge

Uleåborg är belägen på Finlands västkust, vid den norra delen av Bottniska viken. Staden ligger i länet med samma namn som sträcker sig till gränsen till Ryssland. Länet ligger på gränsen mellan södra Finland och Lappland.

Ekonomi

Träindustri och laxfiske var en gång i tiden pelarna i ekonomin. Detta har ändrats radikalt under de senaste åren: Uleåborg är idag ett centrum för teknologi. Träindustrin har dock inte försvunnit helt och pappersbruken som har anknytning till denna industri fungerar fortfarande. Uleåborgs hamn är en av de mest livligt trafikerade i Bottniska viken. Det finns även ett universitet i staden.

Flygplatser

Stadens flygplats är den andra mest trafikerade i Finland, främst på grund av det stora antalet dagliga flygningar mellan Uleåborg och Helsinki flygplats. I en rak linje är Uleåborg flygplats belägen ungefär 1,5 mil sydväster om stadens centrum, med bil uppgår avståndet till 2,2 mil. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil. Man kan ta motorväg A4 (E8/E75) söderut och avfart 6 i riktning mot Kaakkuri för att komma till flygplatsen. Vägen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Uleåborg har bra kollektivtrafik som sköts av bussbolaget Koskilinjat. För nattbussar på helgerna betalar man dubbelt pris och därför är det vanligtvis billigare att köpa en dagsbiljett (om man också tar bussen under dagen). Potnapekka är ett turisttåg (på pneumatiska däck; bara på sommaren) som kör två rutter: genom Uleåborgs centrum och till stranden. 

Trafik och parkering

Många gator i Uleåborgs centrum är enkelriktade och det kan vara svårt att hitta en ledig parkeringsplats på gatan. Det finns tre parkeringszoner: ju närmare centrum, desto högre är parkeringsavgiften. Precis utanför centrum kan man parkera gratis, men ofta under begränsad tid. Det finns även två parkeringshus där man kan parkera sin hyrbil.

Hotell

Uleåborg har ett bra urval av logi, från enkla pensionat till lyxhotell. Några hotell är bara öppna under sommaren. Det finns även gott om lägenheter att hyra i Uleåborg och det finns en campingplats med sommarstugor på stranden, fyra kilometer från stadens centrum.

Externa källor

För mer information Uleåborg, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Swedish, Finnish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Alamo
 • Sixt
 • FiRENT
 • Autounion Car Rental
 • Avis
 • Thrifty
 • Europcar
 • Finn-Rent
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Finland
 3. Biluthyrning Oulu