• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Hamburg Järnvägsstation

Hyra problemfritt en bil på 49 360 platser

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Hamburg Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar

Varför boka genom oss?

 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Hamburg Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Hamburg Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Hamburg Järnvägsstation.

Biltyp
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
SUV

Hyrbilsalternativ i Hamburg Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Hamburg Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Keddy By Europcar

  8.4 (2859)
 • Europcar

  8.2 (6965)
 • Avis

  7.8 (5128)
 • Budget

  7.7 (8682)
 • Flizzr

  7.6 (257)
  Från / dag
 • Sixt

  7.1 (2730)
  Från / dag

Hamburg Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsplats Hamburg Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Hamburg

Utöver Hamburg Järnvägsstation i Hamburg jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Hamburg:

Platsinformation för Hamburg Järnvägsstation

Allmän information

Hamburg Hauptbahnhof är centralstationen i hamnstaden Hamburg i norra Tyskland. Hamburg Hbf ligger mitt i stadens centrum. Alla större sevärdheter ligger på gångavstånd. Stationen invigdes 1906. Det är Tysklands mest trafikerade station och efter Paris Gare du Nord, den mest trafikerade stationen i Europa.

Transportmedel

Om du vill stanna i Hamburg och letar efter en taxi, så kan du gå till ett av de två taxistånden i närheten av stationen. De hittar man nära utgångarna mot Kirchenallee och Gliesserwall. Taxikuponger kan köpas vid Deutsche Bahns (DB) informationsdisk. Hamburgs S-bahn går direkt från plattform 1-4. Tunnelbanan (U-bahn) har två stationer i närheten: Hauptbahnhof Süd (linje U1 och U3) och Hauptbahnhof Nord (linje U2 och U4). Du kan även hyra en bil på Hamburg Hbf. Biluthyrningsföretaget Avis hittar man i i foajén vid plattform 12. Europcar och Sixt är belägna bredvid DB Reisezentrum. Om du vill utforska staden med cykel så är Hamburg Stadtrad den idealiska lösningen. Det är ett cykelsystem med självbetjäning, där man kan hyra och parkera cyklar på flera olika platser. 

Service

Man kan vända sig till DB:s informationsdisk om man vill ha information om staden, taxikuponger, hotellbokning, hjälp med förlorat bagage och all information om att resa med tåg. Bagagevagnar finns över hela stationen. Du kan använda stationens skåp om du tillfälligt vill förvara ditt bagage. Stationen har även wi-fi. 

Restauranger

Precis som man kan förvänta sig av en stor station så har Hamburg ett stort utbud av platser där man kan få något att äta och dricka. Det finns ett flertal snabbmatsrestauranger om man vill ha ett snabbt mål mat och det finns en riktig tysk bar. De flesta restauranger ligger på mattorget i Wandelhalle eller i Südsteg.

Affärer

I det lilla shoppingcentret Wandelhalle hittar man alla sorts affärer. Det finns bokaffärer, presentaffärer, en blomsteraffär, ett apotek, en parfymaffär, klädbutiker och en bank. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  compact

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Flizzr
 • Sixt