• Kundbetyg
 • 8.2 / 10 Antal recensioner: 405
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Udon Thani

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Udon Thani på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Udon Thani

EasyTerra Biluthyrning Udon Thani är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningsföretag i och omkring Udon Thani

Om du letar efter en hyrbil i Thailand, men i en annan stad än Udon Thani, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Thailand-sidan, där du kan välja i vilken stad i Thailand du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Udon Thani

EasyTerra Biluthyrning Udon Thani jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Udon Thani

Inledning

När det gäller sevärdheter har den thailändska staden Udon Thani inte mycket att erbjuda. Det finns dock många vackra platser och attraktioner i närheten vilket gör staden till en utmärkt utgångspunkt för dagsutflykter. Och på kvällen? Jo, det finns många kaféer, barer och restauranger så man behöver inte ha tråkigt. Obs! Staden ska inte förväxlas med Ubon Ratchathani som ligger mycket längre sydvästerut. 

Befolkning

Staden har ungefär 230 000 invånare. 

Geografiskt läge

Udon Thani ligger i norra Isaan, den nordöstra regionen i Thailand. Staden ligger precis söder om gränsen till Laos och ungefär 56 mil norr om den thailändska huvudstaden Bangkok. Öster om Udon Thani, nära Ban Chiang, har man gjort arkeologiska utgrävningar, där man har hittat föremål från bronsåldern. 

Ekonomi

Staden ligger mitt i ett bördigt jordbruksområde och handel med och beredning av jordbruksprodukterna utgör därför ryggraden i den lokala ekonomin. Fram till 1976 fanns här en amerikansk militärbas (som understödde kriget i Vietnam). Efter krigets slut fick man fart på turismen till Udon Thani. Många västerlänningar har också bosatt sig här. Nära staden finns det kalisaltgruvor; kalisalt är huvudingrediensen i gödningsmedel.  

Flygplatser

Udon Thani internationella flygplats ligger i stadens södra förorter. Tillägget 'internationella' syftar endast på flyg till Luang Prabang i Laos. Förutom detta finns det bara inrikesflyg till Bangkok, Chiang Mai och Phuket. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil, till exempel via stadens ringled. 

Kollektivtrafik

Som i de flesta andra thailändska städer är de så kallade songthaews det populäraste allmänna transportmedlet. De är pickups med bänkar på båda sidorna. De kör fasta rutter, har fasta biljettpriser och om man vill stiga av får man ringa på en klocka. Det finns också tuk-tuks (trehjuliga cyklar med en typ av vagn) men här måste man förhandla om priset. Det finns också bussförbindelser med Bangkok, Khon Kaen och Nong Khai (på gränsen till Laos).

Trafik och parkering

Den gamla huvudvägen (väg nummer 2) har blivit omledd runt staden och är nu en del av ringleden runt Udon Thani. Den gamla väg 2 är dock fortfarande stadens huvudväg och en behändig referenspunkt. Det är inte svårt att hitta i staden eller att hitta en parkeringsplats, till exempel nära de stora köpcentren. Dock kan man också lätt hitta en parkeringsplats på gatan. Då måste man ofta betala en pojke eller man en liten summa för att han ska vakta ens bil. Det bör man gå med på; det är utan undantag fattiga människor som försöker tjäna en slant (eller snarare; några baht). 

Hotell

Udon Thani har ett bra logiutbud. Det finns enkla pensionat men också lyxboenden. För längre vistelser kan man hyra lägenhet. En annan lyx: att hyra en privat villa med swimmingpool. Billiga hotell är främst koncentrerade till nära buss- och tågstationerna och runt om Central Plaza.

Externa källor

För mer information om Udon Thani rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Thai baht
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Thai
 • Populär bilkategori
  compact
 • Populära hyrföretag
  Thai Rent A Car

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.
Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Thailand
 3. Biluthyrning Udon Thani