• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Khon Kaen

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Khon Kaen på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Khon Kaen

EasyTerra Biluthyrning Khon Kaen är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Khon Kaen

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Khon Kaen.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Khon Kaen

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Khon Kaen med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Thai Rent A Car

  8.7 (54)
  Från SEK 232 / dag
 • Budget

  8.4 (9700)
  Från SEK 202 / dag
 • Hertz

  8.3 (6938)
  Från SEK 202 / dag
 • Sixt

  8 (3374)
  Från SEK 253 / dag
 • Avis

  7.8 (6025)
  Från SEK 270 / dag
 • Europcar

  7.2 (8200)
  Från SEK 217 / dag
 • Thrifty

  7.8 (5535)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (3407)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Khon Kaen?

Biluthyrningsföretag i och omkring Khon Kaen

Om du letar efter en hyrbil i Thailand, men i en annan stad än Khon Kaen, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Thailand-sidan, där du kan välja i vilken stad i Thailand du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Khon Kaen

EasyTerra Biluthyrning Khon Kaen jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Khon Kaen

Inledning

Khon Kaen ligger i hjärtat av den thailändska regionen Isan, där enligt många den bästa thailändska maten lagas. Utöver Khon Kaen Museum finns det inte så många sevärdheter i själva staden, men den är en bra utgångspunkt för kortare resor genom Isan. Arvet från Khmererna (kambodjaner) är fortfarande väldigt tydligt i form av tempel från en tid då området var en del av det Khmeriska riket. 

Befolkning

Under senare år har staden växt betydligt och har nu omkring 150 000 invånare. 

Geografiskt läge

Khon Kaen ligger i nordöstra Thailand, på Korat-platån. Detta är hjärtat i regionen Isan som gränsar till Laos i nord och öster och till Kambodja i söder. 

Ekonomi

Khon Kaen är ett regionalt centrum för utbildning (det finns två universitet i staden), (finansiell) service och transport. Den regionala regeringen ger arbetstillfällen, precis som handeln med silke och jordbruksprodukter från omgivningarna. Khon Kaen har inte mycket att erbjuda turisterna, men regionen Isan så mycket mer; på grund av det centrala läget använder många turister Khon Kaen som sin utgångspunkt. 

Flygplatser

Khon Kaen flygplats ligger 8 kilometer väster om centrum, i Khon Kaens förorter. Det är lätt att ta sig dit med hyrbil via Maliwan Road (väg nummer 12).

Kollektivtrafik

Songthaews (täckta pickups med bänkar på båda sidorna) kör fasta rutter genom Khon Kaen. Det finns inga hållplatser; man höjer handen för att stanna dem och man kan stiga av var man vill. Det finns en fast avgift per resa. Detta är inte fallet med tuk-tuks (motorcyklar med en typ av vagn bakom). Innan man kliver in i en tuk-tuk måste man komma överens om priset med föraren. 

Från den centrala busstationen avgår bussar till andra platser i Isan (däribland Ubon, Udon Thani och Nong Khai), men också till resmål längre bort såsom Chiang Mai och Bangkok, samt även Vientiane, huvudstaden i Laos.

Trafik och parkering

Khon Kaen ligger där två av huvudvägarna, väg 12 och 2, möts. Den senare är motorvägen från Bangkok till Nong Khai vid gränsen till Laos. Genomfartstrafiken leds bort via stadens ringled. Huvudvägen Klang Muang löper parallellt med motorvägen, medan de andra huvudgatorna går från öster till väster: Srichan Road och Prachasamosorn Road. Detta tydliga gatumönster gör det lätt att hitta i Khon Kaen. Att hitta en gratis parkeringsplats är inga problem. 

Hotell

Eftersom Khon Kaen är ett regionalt transportcentrum stannar många resenärer åtminstone en natt. Det finns ett stort logiutbud från boenden för backpackers och enkla pensionat till några lyxhotell. 

Externa källor

För mer information om Khon Kaen rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Thai baht
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  80 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Thai
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Thai Rent A Car
 • Budget
 • Hertz
 • Sixt
 • Avis
 • Europcar
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Thailand
 3. Biluthyrning Khon Kaen