• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Umeå

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Umeå på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Umeå

EasyTerra Biluthyrning Umeå är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Umeå

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Umeå

Biluthyrningserbjudanden i Umeå

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Umeå.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Umeå

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Umeå med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Thrifty

  8.4 (4785)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.3 (6097)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.3 (5293)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.2 (8922)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.2 (7231)
  Från SEK 705 / dag
 • Sixt

  7.9 (2875)
  Från SEK 780 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2949)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Umeå?

Umeå – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Umeå), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Umeå – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Umeå) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Umeå). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Umeå – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Umeå) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Umeå – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Umeå), är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Umeå - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Umeå), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Umeå - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Umeå) är Juni den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Umeå – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Umeå) är Juni den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Umeå – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Umeå) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Umeå – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Umeå) är Juni den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Umeå - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Umeå) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Umeå – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Umeå) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Umeå - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Umeå) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Umeå

Om du letar efter en hyrbil i Sverige, men i en annan stad än Umeå, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Sverige-sidan, där du kan välja i vilken stad i Sverige du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Umeå

EasyTerra Biluthyrning Umeå jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Parkvagen 9
Verkstadsvagen 9-11

Platsinformation för Umeå

Inledning

Umeå är en svensk universitetsstad med ett pulserande nattliv. Detta är dock inte den enda anledningen för turister att besöka staden. Umeå är omgiven av sjöar och Nydalasjön är troligen den finaste. Runt om sjön har man skapat ett rekreationsområde som är populärt på sommaren och också under vintermånaderna då man kan åka skridskor på sjön. 

Befolkning

Staden har omkring 110 000 invånare. 

Geografiskt läge

Umeå ligger vid Bottniska viken i norra Sverige, vid Ume älv. Älven rinner ut en bit söderut i Österfjärden, där staden Holmsund ligger, Umeås hamn. Staden ligger omkring 60 mil norr om den svenska huvudstaden Stockholm och 40 mil söder om polcirkeln. 

Ekonomi

I Umeå handlar allt om högre utbildning. Nästan en tredjedel av invånarna är studenter. Det finns två universitet och flera andra högre utbildningsinstitutioner. Tekniska och medicinska forskningsinstitut, såväl som det största sjukhuset i norra Sverige, har anknytning till dessa institutioner. Holmsunds hamn spelar också en roll i importen och exporten av jordbruks- och skogsprodukter från inlandet samt passagerartransporten. 

Flygplatser

Umeå flygplats ligger i kanten av staden, omkring 5 kilometer från centrum. Den är lätt att nå med bil via E4 som löper rakt igenom staden. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Stadstrafiken i Umeå drivs av Västerbottens Lokaltrafik. Stadsbussar går ofta och nattbussar under helgen (fredag och lördag natt). Det finns också utmärkta förbindelser med andra platser i norra Sverige, däribland Sundsvall och Luleå, och det finns långfärdsbussar till huvudstaden Stockholm. Det finns färjeförbindelser med VasaFinland från Holmsunds hamn. 

Trafik och parkering

I Umeås centrum måste man betala för att parkera på gatan. Staden är uppdelad i zoner: ju närmare centrum ju högre är parkeringsavgifterna. Det finns flera parkeringshus där man tryggt (och under vintern utan snö) kan parkera sin hyrbil. Om man vill utforska inlandet bör man se upp för älgar som plötsligt kan korsa vägen, särskilt i skymningen. 

Hotell

Umeå har ett bra logiutbud. Då det är en universitetsstad finns det ingen brist på vandrarhem och lågbudgetpensionat, men det finns också mellanklasshotell och några hotell i den lyxigare kategorin, främst nära älven. På norra sidan av den vackra Nydalasjön, öster om staden, ligger det en populär campingplats, First Camp.

Externa källor

För mer information om Umeå rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Swedish krona
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Swedish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Thrifty
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Sixt
 • ACE Rent A Car
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sverige
 3. Biluthyrning Umeå