• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Umeå

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Umeå på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Umeå

EasyTerra Biluthyrning Umeå är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Umeå

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Umeå

Biluthyrningserbjudanden i Umeå

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Umeå.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Umeå

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Umeå med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  8.4 (7887)
  Från SEK 722 / dag
 • Hertz

  8.3 (6756)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (5874)
  Från SEK 544 / dag
 • Budget

  8 (9491)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (3267)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.8 (3229)
  Från SEK 796 / dag
 • Thrifty

  8.3 (5325)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  8.5 (14)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Umeå?

Biluthyrningsföretag i och omkring Umeå

Om du letar efter en hyrbil i Sverige, men i en annan stad än Umeå, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Sverige-sidan, där du kan välja i vilken stad i Sverige du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Umeå

EasyTerra Biluthyrning Umeå jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Parkvagen 9
Verkstadsvagen 9-11

Platsinformation för Umeå

Inledning

Umeå är en svensk universitetsstad med ett pulserande nattliv. Detta är dock inte den enda anledningen för turister att besöka staden. Umeå är omgiven av sjöar och Nydalasjön är troligen den finaste. Runt om sjön har man skapat ett rekreationsområde som är populärt på sommaren och också under vintermånaderna då man kan åka skridskor på sjön. 

Befolkning

Staden har omkring 110 000 invånare. 

Geografiskt läge

Umeå ligger vid Bottniska viken i norra Sverige, vid Ume älv. Älven rinner ut en bit söderut i Österfjärden, där staden Holmsund ligger, Umeås hamn. Staden ligger omkring 60 mil norr om den svenska huvudstaden Stockholm och 40 mil söder om polcirkeln. 

Ekonomi

I Umeå handlar allt om högre utbildning. Nästan en tredjedel av invånarna är studenter. Det finns två universitet och flera andra högre utbildningsinstitutioner. Tekniska och medicinska forskningsinstitut, såväl som det största sjukhuset i norra Sverige, har anknytning till dessa institutioner. Holmsunds hamn spelar också en roll i importen och exporten av jordbruks- och skogsprodukter från inlandet samt passagerartransporten. 

Flygplatser

Umeå flygplats ligger i kanten av staden, omkring 5 kilometer från centrum. Den är lätt att nå med bil via E4 som löper rakt igenom staden. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Stadstrafiken i Umeå drivs av Västerbottens Lokaltrafik. Stadsbussar går ofta och nattbussar under helgen (fredag och lördag natt). Det finns också utmärkta förbindelser med andra platser i norra Sverige, däribland Sundsvall och Luleå, och det finns långfärdsbussar till huvudstaden Stockholm. Det finns färjeförbindelser med VasaFinland från Holmsunds hamn. 

Trafik och parkering

I Umeås centrum måste man betala för att parkera på gatan. Staden är uppdelad i zoner: ju närmare centrum ju högre är parkeringsavgifterna. Det finns flera parkeringshus där man tryggt (och under vintern utan snö) kan parkera sin hyrbil. Om man vill utforska inlandet bör man se upp för älgar som plötsligt kan korsa vägen, särskilt i skymningen. 

Hotell

Umeå har ett bra logiutbud. Då det är en universitetsstad finns det ingen brist på vandrarhem och lågbudgetpensionat, men det finns också mellanklasshotell och några hotell i den lyxigare kategorin, främst nära älven. På norra sidan av den vackra Nydalasjön, öster om staden, ligger det en populär campingplats, First Camp.

Externa källor

För mer information om Umeå rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Swedish krona
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Swedish
 • Populär bilkategori
  Mellanklass

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Thrifty
 • McRent
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sverige
 3. Biluthyrning Umeå