• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Luleå

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Luleå på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Luleå

EasyTerra Biluthyrning Luleå är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Luleå

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Luleå

Biluthyrningserbjudanden i Luleå

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Luleå.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Luleå

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Luleå med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.4 (6166)
  Från SEK 383 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4890)
  Från SEK 381 / dag
 • Budget

  8.3 (9003)
  Från SEK 623 / dag
 • Avis

  8.2 (5349)
  Från SEK 616 / dag
 • Europcar

  8.2 (7330)
  Från SEK 517 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.2 (7914)
  Från SEK 519 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2934)
  Från SEK 733 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1708)
  Från SEK 560 / dag
 • Rent a star

  7.8 (761)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CarRent.bg

  7.5 (28)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Luleå?

Luleå – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Luleå), är December den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luleå – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Luleå) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Luleå). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luleå – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Luleå) är Juni den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luleå – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Luleå), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luleå - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Luleå), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luleå - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Luleå) är Juni den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luleå – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Luleå) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luleå – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Luleå) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luleå – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Luleå) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luleå - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Luleå) är Juli den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Luleå – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Luleå) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Luleå

Om du letar efter en hyrbil i Sverige, men i en annan stad än Luleå, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Sverige-sidan, där du kan välja i vilken stad i Sverige du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Luleå

EasyTerra Biluthyrning Luleå jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Banvagen 2
Banvagen 6
Gammelstadsvagen 23

Platsinformation för Luleå

Inledning

Luleå är en hamn i norra Sverige. En av de mest berömda attraktionerna i närheten är Gammelstads kyrkstad, en by som är byggd runtomkring en kyrka från 1400-talet. Den finns med på UNESCO:s lista över världsarvet.

Befolkning

Staden har över 70 000 invånare.

Geografiskt läge

Luleå är belägen i norra Sverige på halvön Svartöstaden, som sträcker sig ut i Bottniska viken vid Lule älvs mynning. Utanför kusten ligger det hundratals öar.

Ekonomi

Luleås ekonomi är en blandning av handel, industri (särskilt stålindustri), service och utveckling av nya teknologier. Den senaste aktiviteten genomförs liksom många andra i samverkan med det lokala Tekniska Universitetet. Här finns även en bas som tillhör det svenska flygvapnet. Stadens hamn spelar en viktig roll när det gäller exporten av järnmalm från inlandet. Hamnen är även hemmahamn för Sveriges isbrytarflotta, som under vintern håller båtrutterna i Bottniska viken isfria.

Flygplatser

Kallax flygplats är belägen fem kilometer söder om stadens centrum. Det finns regelbundna inrikesflyg till Stockholm, Umeå och Göteborg, men även till destinationer utomlands, som till exempel norska Tromsö och Murmansk i Ryssland. Med hyrbil kan flygplatsen nås från stadens centrum via motorväg E4. Avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Stadsbussarna går mycket ofta. Det finns även ett flertal regionala bussar som ansluter byarna i omgivningen till Luleå. Under helgnätter går det nattbussar (fram till 03.00).

Trafik och parkering

Under veckodagar måste man betala för att parkera sin bil på gatorna i stadens centrum. Det finns även ett flertal parkeringsplatser och garage inuti och runtomkring centrum. Om man besöker Luleå under vintermånaderna så bör man tänka på att väderförutsättningarna ibland är hårda. Man bör anpassa sin körning till detta!

Hotell

Luleå har ett rimligt utbud av logi. I allmänhet behöver man inte boka hotellrum lång tid i förväg. Det finns även en campingplats i Karlsvik, som är öppen året runt. Under sommaren slår man upp tältet, under vintern är det bättre att välja de uppvärmda stugorna.

Externa källor

För mer information om Luleå rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Swedish krona
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Swedish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Thrifty
 • Budget
 • Avis
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Enterprise
 • Rent a star
 • CarRent.bg
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sverige
 3. Biluthyrning Luleå