• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Tromsø

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tromsø på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tromsø

EasyTerra Biluthyrning Tromsø är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Tromsø

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Tromsø

Biluthyrningserbjudanden i Tromsø

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Tromsø.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Tromsø

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Tromsø med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.5 (8247)
  Från SEK 367 / dag
 • Budget

  8.5 (9314)
  Från SEK 436 / dag
 • Europcar

  8.4 (7708)
  Från SEK 407 / dag
 • Avis

  8.2 (5737)
  Från SEK 460 / dag
 • Sixt

  7.8 (3120)
  Från SEK 476 / dag
 • Hertz

  7.6 (6548)
  Från SEK 241 / dag
 • Thrifty

  7.6 (5204)
  Från SEK 221 / dag
 • National Car Rental

  8 (393)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.9 (1823)
  Från SEK 455 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.4 (3163)
  Från SEK 419 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Tromsø?

Biluthyrningsföretag i och omkring Tromsø

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Tromsø, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Tromsø

EasyTerra Biluthyrning Tromsø jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Strandskillet 5

Platsinformation för Tromsø

Inledning

Tromsø blir ofta en trevlig överraskning för besökarna. Många människor besöker staden på grund av dess läge ovanför polcirkeln för att uppleva midnattssolen (på sommaren) eller norrskenet (på vintern) och förväntar sig inte mycket av den. De blir ofta förvånade över att Tromsø är en trevlig och livlig stad med mysiga barer, caféer och bra restauranger. Det är inte märkvärdigt att hela 15 % av befolkningen är studenter. Dessutom är det skrovliga området med berg och fjordar helt enkelt fantastiskt. 

Befolkning

Staden har en mycket mångfaldig befolkning på nästan 70 000 invånare. Förutom norrmän finns det stora minoritetsgrupper av samer, ryssar och finnar.

Geografiskt läge

Tromsø är belägen längst upp i norra Norge, 35 mil ovanför polcirkeln och 220 mil söder om nordpolen. Den största delen av staden ligger på ön Tromsøya. En tunnel och en bro ansluter denna ö till fastlandet, där de modernare bostadsområdena ligger.

Ekonomi

Tromsø var och är en viktig fiskehamn: dess fiskeflotta fiskar främst i Norra ishavet. Tack vare fisket finns det några fiskförädlingsföretag. Dessutom är staden bas för expeditioner till Nordpolen och kryssningar till Spits Bergen. Turismens betydelse växer. Staden är en populär plats för konferenser, där deltagarna kan kombinera sina möten med att uppleva naturfenomen som midnattssolen eller norrskenet.

Flygplatser

Tromsøs flygplats är belägen endast fem kilometer nordväst om stadens centrum. Tromsø flygplats i Langnes är enkel att nå med hyrbil. Från centrum kör man i riktning mot Langnes, via en tunnel som är mer än 1700 meter lång kommer man till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Tromsø har bra offentlig busstransport. Alla bussar går via den centrala busstationen Prostneset och går inte bara till staden, utan även till Narvik, Harstad, Storslett och Alta. Dessutom finns det fasta färjeförbindelser till olika destinationer norr och söder om Tromsø.

Trafik och parkering

Tromsø är inte en livligt trafikerad stad och skyltningen är utmärkt. Därför är det inga problem att hitta rätt med en hyrbil. I centrum måste man betala för att parkera på gatan (på veckodagar mellan klockan 07.00 till 17.00, på lördagar från 08.00 till 15.00, på söndagar är det gratis). Det finns parkeringsfaciliteter inuti och runtomkring centrum.

Hotell

Staden har ett bra utbud av hotell, främst i medelklass och dyrare. Juni, och i andra hand juli, är de månader när det är mest fullbokat. Även under hösten och våren kommer många människor till staden. Därför rekommenderar vi att man bokar logi i god tid före resan.

För budgetresenärer är det svårt att finna ett passande rum. Däremot är det tillåtet att campa var som helst i vildmarken i Norge, på villkor att det är minst 300 meter mellan tältet och närmaste hus eller andra byggnader.

Externa källor

För mer information om Tromsø rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 • Sixt
 • Hertz
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Tromsø