• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Alta

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Alta på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Alta

EasyTerra Biluthyrning Alta är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Alta

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Alta

Biluthyrningserbjudanden i Alta

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Alta.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Alta

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Alta med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  9.2 (8306)
  Från SEK 770 / dag
 • Hertz

  8.8 (7023)
  Från SEK 608 / dag
 • Budget

  8.5 (9795)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.4 (6091)
  Från SEK 819 / dag
 • Sixt

  6.9 (3459)
  Från SEK 760 / dag
 • Thrifty

  8.9 (5614)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8.6 (3525)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Alta?

Biluthyrningsföretag i och omkring Alta

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Alta, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Alta

EasyTerra Biluthyrning Alta jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Bjørn Wirkolas vei 11

Platsinformation för Alta

Inledning

Den norska staden Alta är främst känd för de hällristningar som man har funnit där. Den äldsta av dem är mer än sextusen år gammal, den yngsta gjordes under början av vår tideräkning. Hällristningarna finns med på UNESCO:s lista över världsarvet.

Befolkning

Alta har nästan 20 000 invånare.

Geografiskt läge

Alta är belägen längst upp i norra Norge, i Finnmarks kommun. Floden Altealva rinner genom en djup ravin och mynnar ut i Altafjord nära Alta. Alta är världens nordligaste stad med fler än 10 000 invånare.

Ekonomi

Skifferindustrin är en av pelarna i den lokala ekonomin. Handeln med Ryssland blomstrar också igen, efter Sovjetunionens fall. Förutom detta skapar utbildning och den offentliga servicesektorn arbetstillfällen.

Flygplatser

Stadens flygplats är belägen tre kilometer öster om centrum. Den är enkel att nå med hyrbil: Alta flygplats är belägen precis vid motorväg E6. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Alta har ett bra offentligt bussnät, men tidtabellen är extremt begränsad på natten och under helgerna.

Trafik och parkering

För att parkera på gatan i Alta måste man betala på veckodagar under dagarna och på lördagsmorgnar. På övriga tider är det gratis att parkera. Det finns även några parkeringsgarage där man kan parkera sin hyrbil gratis.

Hotell

Efter att ett helt nytt hotell öppnades i staden centrum 2010, har antalet hotellrum i staden nått en acceptabel nivå. En av stadens attraktioner är ishotellet, där allting är gjort av is, inklusive glasen i baren. Vi rekommenderar att man bokar logi i Alta i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Alta rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Hertz
 • Budget
 • Avis
 • Sixt
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Alta