• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Östersund

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Östersund på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Östersund

EasyTerra Biluthyrning Östersund är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Östersund

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Östersund

Biluthyrningserbjudanden i Östersund

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Östersund.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Östersund

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Östersund med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.9 (6964)
  Från SEK 521 / dag
 • Europcar

  8.6 (8219)
  Från SEK 579 / dag
 • Avis

  8.2 (6045)
  Från SEK 567 / dag
 • Budget

  8.1 (9731)
  Från SEK 536 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3445)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (3402)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  9 (5557)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  6.2 (16)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Östersund?

Biluthyrningsföretag i och omkring Östersund

Om du letar efter en hyrbil i Sverige, men i en annan stad än Östersund, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Sverige-sidan, där du kan välja i vilken stad i Sverige du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Östersund

EasyTerra Biluthyrning Östersund jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Östersund

Inledning

Östersund är en populär skidort i Sverige. Det finns ett flertal skidpister i närheten och även inom stadens gränser. Staden har hyst många nationella och internationella tävlingar, till exempel på sin skridskobana.

Befolkning

Staden har ungefär 60 000 invånare.

Geografiskt läge

Östersund är centralt belägen i Sverige och det är den största staden i landskapet Jämtland. Stadens centrum ligger vid en stor sjö, Storsjön, mittemot ön Frösön.

Ekonomi

Östersund är det sociala, kulturella och ekonomiska centrumet i landskapet Jämtland. Regeringen är den största arbetsgivaren. En gång i tiden fanns det en stor militäranläggning här, men den flyttades i början av 2000-talet. Den har ersatts av callcentrer som tillhör, bland annat, den största svenska dagstidningen, Svenska Dagbladet och Swedbank. Det finns även ett universitet med 7000 studenter och mejerikooperativet Milko har sitt huvudkontor i Östersund. Vinterturism är också en viktig inkomstkälla. På sommaren lockar Storsjön många vattensportsentusiaster.

Flygplatser

Östersund flygplats är belägen på ön Frösön, 1,1 mil väster om stadens centrum. Ön är ansluten till fastlandet via en bro. Östersund flygplats är enkel att nå med hyrbil.

Kollektivtrafik

Östersund har utmärkt kollektivtrafik. Stadsbussarna i Östersund driver de nio busslinjerna i staden. Några linjer går till populära skidpister i närheten. Det finns även buss- och tågförbindelser till andra platser i Sverige, men även till Trondheim i Norge. Höghastighetståg går till Stockholm, Göteborg och Malmö.

Trafik och parkering

Stadens centrum är indelat i zoner: ju närmare man kommer det centrala Stortorget, desto dyrare är det att parkera på gatan. Det finns också ett parkeringsgarage nära detta torg. Stortorget och några gator i närheten är en zon för fotgängare. Omkring detta område finns det ett flertal parkeringsplatser (till exempel nära Turistbyrån). 

Hotell

Östersund har ett stort utbud av logi, men det finns inget femstjärnigt hotell. För budgetturister så finns det bra alternativ i stadens centrum. Vid sjön finns det främst medelklasshotell. Det finns även en campingplats tre kilometer utanför staden med en bra bussförbindelse. 

Externa källor

För mer information om Östersund, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Swedish krona
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Swedish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Thrifty
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sverige
 3. Biluthyrning Östersund