• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Trondheim

Hyra problemfritt en bil på 49 360 platser

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Trondheim på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar

Varför boka genom oss?

 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Trondheim

EasyTerra Biluthyrning Trondheim är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Trondheim

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Trondheim

Biluthyrningserbjudanden i Trondheim

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Trondheim.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Trondheim

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Trondheim med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.4 (5109)
  Från / dag
 • Sixt

  8.2 (2694)
  Från / dag
 • Europcar

  8.2 (6954)
  Från / dag
 • Hertz

  8.1 (5894)
  Från / dag
 • Budget

  8.1 (8655)
  Från / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2844)
  Från / dag
 • Thrifty

  7.8 (4592)

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Trondheim?

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsföretag i och omkring Trondheim

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Trondheim, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Trondheim

EasyTerra Biluthyrning Trondheim jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

34 Kjoepmannsgt

Platsinformation för Trondheim

Inledning

Trondheim är den äldsta staden i Norge, den grundades år 997 av vikingakungen Olav Tryggvason. För övrigt var staden inte särskilt viktig på den tiden eftersom vikingatiden led mot sitt slut. På Medeltiden var Trondheim Skandinaviens viktigaste stad och ett betydelsefullt religiöst centrum. Domkyrkan (Norges enda katedral) minner om denna tid. Inte bara själva den historiska staden, utan även den klippiga terrängen och fjordkusten gör Trondheim till ett populärt resmål för en stadsresa. 

Befolkning

Stadens officiella befolkning består av 170 000 invånare, men denna siffra inkluderar inte de omkring 20 000 studenterna. 

Geografiskt läge

Trondheim ligger i centrala Norge, på den plats där floden Nidelva rinner ut i Trondheimsfjorden. På grund av sitt läge är staden väl skyddad mot havsbriser. Dessutom är vintrarna (med tanke på det nordliga läget) relativt milda.

Ekonomi

Trondheim har för länge sedan förlorat sin position som en viktig hamn. Nuförtiden är högteknologi, forskning och utveckling de viktigaste industrierna i den lokala ekonomin. Staden har ett framstående universitet för ingenjörsvetenskap och naturvetenskap och det finns några väletablerade forskningsinstitut. Dessutom har det norska flygvapnet sitt träningscentrum där.

Flygplatser

Trondeheim flygplats är belägen 3,5 mil norr om stadens centrum. Trondheim flygplats Værnes är enkel att nå med hyrbil via motorväg E6. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Trondheim har utmärkta offentliga bussar. Under dagen går de mycket ofta. Dessutom finns det en nattservice på helgerna; dessa bussar avgår från Olav Tryggvasonsgatan, nära nöjesdistriktet. Det finns en spårvagnslinje (Gråkallbanen) från St. Olavsgatan till rekreationsområdet Lian i skogarna sydväst om Trondheim.

Trafik och parkering

Förutom i den historiska stadskärnan, är det enkelt att besöka Trondheims sevärdheter med en hyrbil. Man kan parkera på gatorna i centrum, men vanligtvis är det billigare att parkera i ett parkeringsgarage. Skyltar anger var det finns lediga parkeringsplatser. Det finns åtta kommunala garage, men parkeringsservicen samarbetar även med några hotell vilket betyder att man också kan parkera sin bil i somliga garage som tillhör hotell.

Hotell

Trondheim har ett bra utbud av logi i alla kategorier. Populära hotell är belägna nära Erkebispegården. På sommaren är det klokt att boka hotellrum i förväg. Norrmän älskar friluftsliv och därför är det tillåtet att campa överallt i naturen, så länge man håller ett avstånd på minst 300 meter från närmaste byggnad. Dessutom finns det några offentliga campingplatser nära Trondheim som är öppna under sommaren.

Externa källor

För mer information om Trondheim rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  economy

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Sixt
 • Europcar
 • Hertz
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Trondheim