• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Nyköping

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Nyköping på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Nyköping

EasyTerra Biluthyrning Nyköping är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Nyköping

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Nyköping

Biluthyrningserbjudanden i Nyköping

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Nyköping.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Nyköping

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Nyköping med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  7.9 (6025)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.9 (9700)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.8 (8200)
  Från SEK 410 / dag
 • Hertz

  8.1 (6938)
  Från SEK 592 / dag
 • Sixt

  7.9 (3374)
  Från SEK 334 / dag
 • Thrifty

  8.4 (5535)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3407)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  6.2 (16)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Nyköping?

Biluthyrningsföretag i och omkring Nyköping

Om du letar efter en hyrbil i Sverige, men i en annan stad än Nyköping, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Sverige-sidan, där du kan välja i vilken stad i Sverige du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Nyköping

EasyTerra Biluthyrning Nyköping jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Norrkopingsvagen 1

Platsinformation för Nyköping

Inledning

Nyköping är en typisk svensk stad med rötter långt tillbaka i historien. Det finns spår som visar att området var bebott redan 2000 f.Kr. Under den yngre medeltiden var Nyköping en viktig stad. Lämningarna efter stadens borg vittnar om denna tid.

Befolkning

Ungefär 35 000 människor bor i Nyköping.

Geografiskt läge

Nyköping ligger på Sveriges östkust, ungefär 10 mil söder om huvudstaden Stockholm. Vid staden går E4, den viktigaste motorvägsförbindelsen mellan Stockholm och Helsingborg på sydvästkusten.

Ekonomi

Staden är ett viktigt centrum för industri- och servicesektorn. Biltillverkaren Saab har filialer i staden, liksom CEWE (tillverkare av produkter och lösningar som styr och fördelar elektrisk energi) och Thorsman (specialist på elektroniska installationer och kommunikationsutrustning).

Flygplatser

Nyköping flygplats ligger 7 kilometer norr om staden. Flygplatsens namn är Stockholm Skavsta flygplats. Den används främst av lågprisflygbolag som ett alternativ till flygplatsen i den svenska huvudstaden.

Kollektivtrafik

Nyköping har ett bra kollektivtrafiksystem. Stadsbussarna går inne i själva staden, men många av dem fortsätter även till städer och byar i omgivningen. Det finns också fasta bussförbindelser till städer som ligger lite längre bort, som till exempel en frekvent service till Sveriges huvudstad, Stockholm.

Trafik och parkering

Det är inget problem att köra omkring i Nyköping eller i stadens centrum. Kommunfullmäktige har tillsatt speciella parkeringsfaciliteter där turister kan lämna bilen utan att betala. Dessa parkeringshus och parkeringsplatser är belägna i områden runtomkring stadens centrum. Man måste ha ett särskilt turistparkeringskort som man kan hämta på turistbyrån och på rådhuset. 

Hotell

Nyköping har ett stort utbud av logi att erbjuda. Det finns billiga vandrarhem för budgetresenärer, men man kan också bo på ett slott. Man kan tillbringa en romantisk helg i ett historiskt hus från 1700-talet, eller på ett något enklare ställe, som till exempel en bondgård mitt i ett vackert landskap. Om man planera att boka rum på ett av dessa originella ställen behöver man boka i god tid innan resan. Detta är inte nödvändigt för ‘vanliga’ hotellrum. 

Externa källor

För mer information om Nyköping, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Swedish krona
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Swedish

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Sixt
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sverige
 3. Biluthyrning Nyköping