• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Helsingborg

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Helsingborg på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Helsingborg

EasyTerra Biluthyrning Helsingborg är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Helsingborg

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Helsingborg med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  9 (7097)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.9 (8418)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.2 (9906)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (6194)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3621)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Helsingborg

Om du letar efter en hyrbil i Sverige, men i en annan stad än Helsingborg, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Sverige-sidan, där du kan välja i vilken stad i Sverige du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Helsingborg

EasyTerra Biluthyrning Helsingborg jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Bergavan 4
Din Bil Muskotgatan 1

Platsinformation för Helsingborg

Inledning

Helsingborg är en hamnstad i Sverige med en attraktiv historisk stadskärna. En av huvudattraktionerna är tornet i den medeltida fästningen Kärnan. Staden har också ett stort utbud av butiker; Helsingborg var den första svenska staden som gjorde affärsområdet i centrum tillgängligt endast för fotgängare. 

Befolkning

Staden har nästan 100 000 invånare. 

Geografiskt läge

Helsingborg ligger i södra Sverige, vid den smalaste delen av Öresund, sundet som skiljer landet från Danmark. På andra sidan av detta smala sund ligger den danska staden Helsingør. Malmö ligger över 6 mil sydost om staden. 

Ekonomi

Stadens läge har lockat många transportbolag och distributionscentrer. Transportväsendet utgör därför ryggraden i ekonomin. Hamnen spelar också en viktig roll; passagerare och gods transporteras dagligen från Helsingborgs hamn till Danmark och vice versa. Möbelvaruhuset IKEA har sitt huvudkontor i Helsingborg och nikotintuggummit Nicorette tillverkas här.  

Flygplatser

Flygplatsen Ängelholm-Helsingborg flygplats ligger 3,5 mil nordost om stadens centrum. Man kan ta sig dit på en halvtimme i hyrbil. Från stadens centrum tar man först Ängelholmsvägen och därefter motorväg E20/E6 till flygplatsen. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Färjeterminalen Helsingborg C kallas också för Knutpunkten, då den bokstavligen talat är knutpunkt för alla allmänna transportmedel i Helsingborg. Här möts färjor, tåg samt lokala och regionala bussar. Helsingborg har bra allmänna bussar. Resmål i Skåneregionen kan man ta sig till med bussbolaget Skånetrafiken. 

Trafik och parkering

Som så många andra svenska städer vill Helsingborg minska biltrafiken i centrum och stimulera användandet av kollektivtrafik och cyklar. Man kan parkera sin hyrbil i parkeringshus runt om i stadens centrum. Pendelparkeringarna i utkanten av staden nära kollektivtrafikens ändstationer är billigare. 

Hotell

Helsingborg har ett hyfsat logiutbud men man får leta förgäves efter ett lyxhotell i staden. Antalet mellanklashotell och lågprisboenden är dock utmärkt. Det finns också några campingplatser i närheten av Helsingborg. 

Externa källor

För mer information om Helsingborg rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Swedish krona
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Swedish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Europcar
 • Budget
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sverige
 3. Biluthyrning Helsingborg