Biluthyrning Stockholm Skavsta Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Stockholm Skavsta Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 20% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med 2 juni - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Stockholm Skavsta Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Sverige
 3. Biluthyrning Stockholm
 4. Stockholm Skavsta Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Stockholm Skavsta Airport

Stockholm Skavsta flygplats i ett nötskal

Stockholm Skavsta flygplats ligger 10 mil söder om den svenska huvudstaden och den används bara av budgetflygbolag. Andra flygbolag använder sig av Stockholm Arlanda flygplats. Flygplatsen är belägen sju kilometer från den gamla staden Nyköping.

Den närmsta stationen ligger nära Nyköping. Från flygplatsen finns det snabbussar till Stockholm. Avfarten mot flygplatsen är tydligt markerad.

Det finns ett hotell på flygplatsen. Det finns ett fåtal affärer och ställen där man kan äta och dricka. Förutom några grundläggande faciliteter vid servicecentret (fax, telefon) finns det inga faciliteter för affärsresande på flygplatsen. Det finns en bank som också har en bankomat. Hjälpstationen kan tillkallas via servicecentret. Terminalbyggnaden är handikappanpassad.

Inom flygindustrin anges Stockholm Skavsta flygplats med förkortningarna NYO (IATA flygplatskod) och ESKN (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Stockholm Skavsta flygplats

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Stockholm

Utöver Stockholm Skavsta Airport i Stockholm jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Stockholm: