Biluthyrning Stockholm Skavsta Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Stockholm Skavsta Airport på dina vägnar.

För att använda den här sidan måste din dator tillåta cookies.

Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Stockholm Skavsta Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Stockholm Skavsta Airport

Stockholm Skavsta flygplats i ett nötskal

Stockholm Skavsta flygplats ligger 10 mil söder om den svenska huvudstaden och den används bara av budgetflygbolag. Andra flygbolag använder sig av Stockholm Arlanda flygplats. Flygplatsen är belägen sju kilometer från den gamla staden Nyköping.

Den närmsta stationen ligger nära Nyköping. Från flygplatsen finns det snabbussar till Stockholm. Avfarten mot flygplatsen är tydligt markerad.

Det finns ett hotell på flygplatsen. Det finns ett fåtal affärer och ställen där man kan äta och dricka. Förutom några grundläggande faciliteter vid servicecentret (fax, telefon) finns det inga faciliteter för affärsresande på flygplatsen. Det finns en bank som också har en bankomat. Hjälpstationen kan tillkallas via servicecentret. Terminalbyggnaden är handikappanpassad.

Inom flygindustrin anges Stockholm Skavsta flygplats med förkortningarna NYO (IATA flygplatskod) och ESKN (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Stockholm Skavsta flygplats