• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Cardiff

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Cardiff på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Cardiff

EasyTerra Biluthyrning Cardiff är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Cardiff

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Cardiff.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Cardiff

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Cardiff med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  9 (1687)
  Från SEK 616 / dag
 • Alamo

  8.7 (7778)
  Från SEK 456 / dag
 • Avis

  8.6 (5258)
  Från SEK 470 / dag
 • National Car Rental

  8.5 (378)
  Från SEK 606 / dag
 • FireFly Car Rental

  8.5 (3411)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.4 (6042)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8.1 (2916)
  Från SEK 371 / dag
 • Europcar

  8 (7171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (8849)
  Från SEK 456 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.4 (2824)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Easirent

  6.6 (504)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Cardiff?

Cardiff – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Cardiff), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cardiff – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Cardiff) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Cardiff). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cardiff – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Cardiff) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cardiff – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Cardiff), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cardiff - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Cardiff), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cardiff - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Cardiff) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cardiff – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Cardiff) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cardiff – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Cardiff) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cardiff – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Cardiff) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cardiff - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Cardiff) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Cardiff – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Cardiff) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Cardiff

Om du letar efter en hyrbil i Storbritannien, men i en annan stad än Cardiff, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Storbritannien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Storbritannien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Cardiff

EasyTerra Biluthyrning Cardiff jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

14-22 Tudor St
Bessemer Rd

Platsinformation för Cardiff

Inledning

Cardiff är huvudstaden i Wales och fram till nyligen så var den främst känd som ett industricentrum. Detta har ändrats under de allra senaste åren: man har rustat upp stadens centrum som till stor del har förvandlats till ett område för fotgängare. Staden besöks främst av människor som är intresserade av Wales historia och kultur, men även av shoppingälskare: Cardiff har utvecklats till ett shoppingparadis.

Befolkning

Staden har nästan 350 000 invånare.

Geografiskt läge

Cardiff är beläget i den sydvästra delen av Wales vid floden Severns breda mynning som övergår i Bristolkanalen. Den naturliga hamnen kallas Cardiff Bay eller Tiger Bay. I norr, öster och väster omges staden av kullar av vilka den högsta är Garth Hill (307 meter).

Ekonomi

Den lokala ekonomin kretsade en gång i tiden runt Cardiffs hamn, som främst användes till att skeppa kol från gruvorna norr om staden. Kolutvinningen har försvunnit och med den, hamnens betydelse. Finansiell service, metallarbete, biltillverkning och teknik är idag ekonomins pelare. Cardiff inriktar sig mer och mer på turismen; det är ett av Storbritanniens främsta shoppingresemål.

Flyglatser

Cardiff flygplats är Wales enda internationella flygplats. Den är belägen 1,6 mil sydväster om staden. Flygplatsen är enklast att nå med hyrbil via motorväg A48 som går norr om staden. Vid Culverhouse Cross svänger man sedan av på Port Road som leder till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Staden har ett utmärkt nätverk av stadsbussar som även går till platser längre bort som till exempel Newport, Barry och Cardiff internationella flygplats. Under sommarmånaderna transporterar vattenbussen River Taff Waterbus passagerare mellan Millennium Stadium, Cardiff Bay och Penarth. Bussbolagen National Express och Megabus upprätthåller förbindelsen med städer ännu längre norrut, inklusive Swansea, London, Newcastle-upon-Tyne och Manchester.

Trafik och parkering

En stor del av Cardiffs centrum är en zon för fotgängare. Det finns ett flertal parkeringsgarage, som ägs av regeringen eller av privatpersoner. Kommunens parkeringshus Castle Mews, North Road och Sophia Gardens ligger i stadens centrum. I Cardiff Bay ligger till exempel Havannah Street Garage och Barrage Car Park. Pendelparkeringsplatser hittar man i närheten av County Hall och Crown Way.

Hotell

Cardiff har ett bra utbud av logi; de flesta hotellen ligger i närheten av stadens centrum och nära Cardiff Bay. Det finns enkla gästhus, medelklass hotell och lyxig logi. Man bör tänka på att det är svårt att få ett hotellrum när det är något stort evenemang på Millennium Stadium, särskilt när det nationella rugby- eller fotbollslaget spelar. 

Externa källor

För mer information om Cardiff, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Alamo
 • Avis
 • National Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 • Sixt
 • Easirent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Storbritannien
 3. Biluthyrning Cardiff