• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Newcastle

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Newcastle på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 1 februari - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Newcastle

EasyTerra Biluthyrning Newcastle är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Newcastle

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Newcastle.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Newcastle

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Newcastle med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  9 (1687)
  Från SEK 370 / dag
 • Avis

  8.5 (5258)
  Från SEK 344 / dag
 • FireFly Car Rental

  8.5 (3411)
  Från SEK 316 / dag
 • Alamo

  8.4 (7778)
  Från SEK 367 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (378)
  Från SEK 428 / dag
 • Hertz

  8.4 (6042)
  Från SEK 321 / dag
 • Budget

  8 (8847)
  Från SEK 310 / dag
 • Flizzr

  7.8 (265)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2916)
  Från SEK 344 / dag
 • Sixt

  7.6 (2824)
  Från SEK 343 / dag
 • Easirent

  6.9 (504)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  6.6 (7170)
  Från SEK 329 / dag
 • InterRent

  6.5 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  6.4 (1692)
  Från SEK 309 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 423 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Newcastle?

Newcastle – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Newcastle), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Newcastle – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Newcastle) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Newcastle). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Newcastle – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Newcastle) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Newcastle – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Newcastle), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Newcastle - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Newcastle), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Newcastle - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Newcastle) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Newcastle – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Newcastle) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Newcastle – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Newcastle) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Newcastle – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Newcastle) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Newcastle - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Newcastle) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Newcastle – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Newcastle) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Newcastle - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Newcastle) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Newcastle - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Newcastle) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Newcastle

Om du letar efter en hyrbil i Storbritannien, men i en annan stad än Newcastle, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Storbritannien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Storbritannien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Newcastle

EasyTerra Biluthyrning Newcastle jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

2 Forth Banks
7 George St.
Kent House, Church Street

Platsinformation för Newcastle

Inledning

Newcastle grundades av romarna som en fästning vid Hadrianus mur, för att driva tilllbaka atackerna från de skotska stammarna. Stadens fullständiga namn är Newcastle upon Tyne, för att skilja staden från två andra städer med samma namn. Stadens logo är Tynebron, som ansluter Newcastle till Gateshead. Det är en kompakt och attraktiv stad, som är berömd för sitt nattliv och kulturella evenemang. Enligt guideboken Rough Guide to Britain, så är Newcastles nattliv en av Storbritanniens största turistattraktioner.

Befolkning

Staden har en befolkning på 250 000 invånare, men i storstadsområdet runtomkring Newcastle bor det omkring en miljon människor. Den som bor i Newcastle kallas för en geordie. Var detta namn kommer ifrån är oklart, men enligt somliga hänvisar detta smeknamn till stadens lojalitet mot kung George II.

Geografiskt läge

Newcastle ligger vid floden Tynes norra strand (Gateshead är belägen på den södra stranden), i nordöstra England, nära gränsen till Skottland.

Ekonomi

Under den industrirella revolutionen så utvecklades Newcastle till ett centrum för kolgruvor. Det fanns också stora skeppsvarv längs floden Tynes lägre lopp. När dessa tunga industrier försvann började staden förfalla, men nu har den långsamt återhämtat sig. Idag är det en trendig stad, särskilt berömd för sitt energiska nattliv, kulturella institutioner och evenemang. Det är en britternas populäraste resmål för en weekendresa. Dessutom har Newcastle utvecklats till ett vetenskapscentrum, som har specialiserat sig på bioteknologi.

Flygplatser

Newcastle flygplats är belägen tio kilometer nordväst om staden. Flygplatsen ligger 15 minuter från Newcastles centrum med hyrbil. Man följer motorvägen A1 norrut och tar utfart A696. Denna väg går till flygplatsen. Utfarten är tydligt angiven på vägskyltar.

Kollektivtrafik

Newcastle har ett bra kollektivtrafiksystem, som består av tunnelbana och bussar. Tunnelbanan har två linjer, som går parallellt med varandra i centrum. Man kan ta sig till alla destinationer inuti och utanför Newcastle centrum med buss.

Trafik och parkering

Det kan vara svårt att hitta parkeringsplats till hyrbilen på gatan. Lyckligtvis finns det många andra alternativ när man vill parkera hyrbilen. Det finns hela nio parkeringsgarage och nästan fyrtio parkeringsplatser inuti och runtomkring Newcastles centrum. Dessutom kan man parkera hyrbilen på en av pendelparkeringarna vid tunnelbanestationerna Callerton Parkway, Kingston Park och Regent Centre.

Hotell

Newcastle har ett bra utbud av logi, från vandrarhem och pensionat för backpackers till lyxhotell med typisk brittisk atmosfär. Dessutom finns det många olika möjligheter att hyra lägenhet under korta eller långa perioder. De två turistbyråerna (vid Quayside och vid Central Arcade) kan hjälpa besökaren att hitta logi. Eftersom Newcastle är ett populärt resmål för stadsresor rekommenderar vi att man bokar hotell i god tid före resan, särskilt under sommaren.

Externa källor

För mer information om Newcastle rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Budget
 • Flizzr
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Easirent
 • Europcar
 • InterRent
 • Green Motion
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Storbritannien
 3. Biluthyrning Newcastle