• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Salamanca

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Salamanca på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Salamanca

EasyTerra Biluthyrning Salamanca är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Salamanca

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Salamanca.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
SUV

Biluthyrare i Salamanca

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Salamanca med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.4 (1709)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8 (6171)
  Från SEK 434 / dag
 • Avis

  7.9 (5354)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3862)
  Från SEK 512 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.4 (7334)
  Från SEK 543 / dag
 • Alamo

  8.6 (7915)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (9008)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.9 (4896)
  Från SEK 416 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Salamanca?

Salamanca – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Salamanca), är Augusti den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salamanca – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Salamanca) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Salamanca). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salamanca – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Salamanca) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salamanca – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Salamanca), är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salamanca – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Salamanca) är Augusti den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salamanca - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Salamanca) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Salamanca

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Salamanca, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Salamanca

EasyTerra Biluthyrning Salamanca jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Plaza de la Estación, 97

Platsinformation för Salamanca

Inledning

Salamanca är en otroligt vacker stad i Spanien. Sandstenshusen från renässansen kommer endast till sin rätt vid solnedgången då de strålar som av en gyllene glöd. Detta har gett staden dess smeknamn, La Dorada, den Gyllene staden. Hela den gamla stadskärnan, däribland den romerska bron över floden Tormes naturligtvis, är upptagen på UNESCO:s världsarvslista. 

Befolkning

Staden har över 150 000 invånare.

Geografiskt läge

Salamanca ligger i den västra delen av den spanska autonoma regionen Kastilien och León. Staden är byggd på kullarna nära floden Tormes som rinner ut i floden Duero, nordväst om staden, nära gränsen till Portugal. Salamanca ligger omkring 20 mil väster till nordväst om den spanska huvudstaden Madrid.

Ekonomi

Salamanca är en universitetsstad med ett världsberömt universitet och andra institut för högre utbildning. Turismen är viktig för den lokala ekonomin, men det finns också industriell verksamhet. En stor tillverkare av djurvaccin och en tillverkare av gödningsmedel ligger här. Underklädesfabriken Luchina-Lizetta ligger också i Salamanca.

Flygplatser

Salamanca flygplats ligger 2 mil öster om stadens centrum. Året runt finns det förbindelser med till exempel Barcelona, Kanarieöarna och Paris som kompletteras med charterflygningar under sommarmånaderna. Flygplatsen är lätt att nå via motorväg A50. Vägen och avfarten till flygplatsen är tydligt skyltade. 

Kollektivtrafik

Staden har utmärkt kollektivtrafik som består av tretton busslinjer. Eftersom Salamanca är en universitetsstad finns det också en nattbuss. Det finns planer på att bygga en spårvägslinje. Huvudbusshållplatsen ligger nära Plaza Poeta Iglesias, nära Plaza Mayor, hjärtat i den gamla staden. Salamanca ligger vid en järnvägsknutpunkt; det finns bland annat tågförbindelser med Valladolid och Madrid.

Trafik och parkering

Som i de flesta historiska stadskärnor är Salamancas centrum, Plaza Mayor och de omgivande gatorna ett gågateområde. Det finns inte många parkeringsplatser i centrum och många gator är enkelriktade, vilket gör det lätt att köra fel. Det finns ett stort underjordiskt parkeringshus, Reyes de España, på den södra sidan av centrum, nära bron Enrique Esteban. Det finns också två parkeringsplatser på norra sidan av den gamla stadskärnan (Plaza de Santa Eulalia och Campillo), men antalet platser är begränsat. 

Hotell

Salamanca har ett bra logiutbud i alla priskategorier. Det finns billiga pensionat, enkla hotellkedjor, men också lyxiga boenden. Om man vill sova gott på natten är det bäst att inte välja ett hotell nära Plaza Mayor. Man bör också komma ihåg att inte så många i personalen på hotellen talar något annat språk än spanska, särskilt på de enkla familjehotellen. Om man vill besöka staden under sommarmånaderna rekommenderar vi att boka logi i god tid i förväg. 

Externa källor

För mer information om Salamanca rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Hertz
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Alamo
 • Budget
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Salamanca