• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Luzern

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Luzern på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Luzern

EasyTerra Biluthyrning Luzern är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Luzern

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Luzern.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Luzern

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Luzern med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Unirent Car Rental

  8.9 (313)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.7 (8312)
  Från SEK 571 / dag
 • Hertz

  7.9 (7028)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.4 (3464)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.2 (5616)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Luzern?

Biluthyrningsföretag i och omkring Luzern

Om du letar efter en hyrbil i Schweiz, men i en annan stad än Luzern, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Schweiz-sidan, där du kan välja i vilken stad i Schweiz du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Luzern

EasyTerra Biluthyrning Luzern jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Luzernerstrasse 48

Platsinformation för Luzern

Inledning

Luzern är en pittoresk by vid Vierwaldstättersjön i Schweiz. Den gamla delen av staden med sina smala gator är delvis omgiven av Museggmauer, en stadsmur från 1400-talet. Den täckta Kapellbron över floden Reuss är välkänd. Luzern är en perfekt operativ bas för resor genom bergen eller på sjön, till exempel till Altdorf på den södra sidan där Wilhelm Tell sköt en pil genom ett äpple på sin sons huvud.

Befolkning

Staden har nästan 80 000 invånare vilket gör den till den största staden i mitten av Schweiz.

Geografiskt läge

Luzern är belägen i hjärtat av Schweiz, på den plats där floden Reuss mynnar ut i den oregelbundna Vierwaldstättersjön. Staden är omgiven av berg, bland annat bergen  Pilatus (2 129 meter), Rigi (1 727 meter) och Bürgenstock (1 128 meter).

Ekonomi

Offentlig service, sjukvård och utbildning är viktiga sektorer i Luzern. Turismen är också en viktig inkomstkälla: staden besöks årligen av en miljon människor. Det finns även en del metallindustri och Luzern är ett handelscentrum för jordbruksprodukter från den bördiga omgivningen. Kantonen Luzern har minskat företagsskatterna betydligt för att locka fler investerare.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Zurich flygplats, omkring sex mil norr om Luzern. Den är enkel att nå med hyrbil via A14 och A4. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Verkehrsbetriebe Luzern (VBL) tar hand om den offentliga stadstransporten med bussar och trådbussar. Bussförbindelser till andra platser i Schweiz drivs av privata företag. Det finns även utmärkta tågförbindelser till bland annat Bern, Zurich och Basel.

Trafik och parkering

Luzerns infrastruktur är utmärkt: det är inga problem att ta sig runt med hyrbil. Det finns över tio parkeringsgarage i och utanför stadens centrum. Ett elektroniskt system guidar föraren till det närmaste parkeringsgaraget med lediga platser. Avgifterna är dock ganska höga.

Hotell

Luzern lockar många turister och har därför ett stort utbud av logi i alla prisklasser. Hotellen blir snabbt fullbokade både under vinter- och sommarmånaderna så det är bäst att boka i god tid. Om man inte hittar ett passande rum i staden så finns det gott om logi i närheten av staden, vid Vierwalderstättersjön. 

Externa källor

För mer information om Luzern, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Swiss franc
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  German, French, Italian
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Unirent Car Rental
 • Europcar
 • Hertz
 • Sixt
 • Thrifty
 • Edel & Stark
 • McRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Schweiz
 3. Biluthyrning Luzern