• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Lucerne Järnvägsstation

Hyra problemfritt en bil på 49 360 platser

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Lucerne Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar

Varför boka genom oss?

 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Lucerne Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Lucerne Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Lucerne Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Europcar

  8.3 (6954)
  Från / dag

Biluthyrningsplats Lucerne Järnvägsstation

Platsinformation för Lucerne Järnvägsstation

Allmän information

Luzern järnvägsstation (Bahnhof Luzern) är det största navet i Schweiz, där många inrikes- och utrikeståg stannar. Stationen är belägen på Bahnhofplatz i stadens centrum, nära Vierwaldstättersjöns stränder. 

Transportmedel

Vill du besöka Luzern eller dess omgivningar? Du hittar taxistånd nära huvudingången. Taxi finns tillgängliga och man behöver inte boka i förväg. Bussterminalen ligger också utanför stationen. Både stadsbussar och regionala bussar avgår härifrån. Mittemot stationen ligger färjeterminalen där man kan ta färjan till Meggen, Vitznau, Schweizerhofquai and Buochs SGV.

Eller föredrar du att hyra bil i Luzern? Du tar huvudutgången, svänger höger och följer vägen tills du når Radisson Hotel. Här hittar man en filial till Europcar. Man kan även hyra cykel på Luzern järnvägsstation: det finns många olika sorters cyklar att välja bland. Cykeluthyrningsföretaget hittar man i själva centralhallen.  

Service

Stationen har wi-fi. Det finns även en turistbyrå, biljettkontor, en disk för förlorade och upphittade föremål, ett växelkontor och bagageskåp. Dessutom är stationen utrustad för handikappade. 

Restauranger

Luzern station har ett stort utbud av restauranger. Det finns ett antal takeaway-restauranger där man snabbt kan köpa något att äta. Stationen har också en Burger King. Om du föredrar ett lyxigare alternativ så hittar du restauranger på andra våningen. 

Butiker

Eftersom det finns över 40 affärer så kommer du definitivt att hitta vad du letar efter. Det finns till exempel en bokhandel, en musikaffär, smyckeaffärer, affärer som säljer skor och väskor, parfymerier, tobaksaffärer och ett snabbköp. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Swiss franc
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  German, French, Italian
 • Populär bilkategori
  mpv

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.

Europcar