• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Lausanne

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Lausanne på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Lausanne

EasyTerra Biluthyrning Lausanne är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Lausanne

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Lausanne med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  8.5 (7708)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Unirent Car Rental

  8.4 (291)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8 (5737)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8 (9314)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  8 (4099)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.9 (5204)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.5 (3120)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.4 (6548)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Lausanne

Om du letar efter en hyrbil i Schweiz, men i en annan stad än Lausanne, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Schweiz-sidan, där du kan välja i vilken stad i Schweiz du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Lausanne

EasyTerra Biluthyrning Lausanne jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Avenue de la Gare 50
Avenue Ruchonnet 2
Place du Tunnel 17

Platsinformation för Lausanne

Inledning

Den schweiziska staden Lausanne är ingångsporten till vintersportorterna i kantonen Vaud. Själva staden har också en del att komma med: en vacker stadskärna med en imponerande gotisk katedral, intressanta museer (däribland det Olympiska museet) och, tack vare det stora antalet studenter, ett pulserande nattliv. 

Befolkning

Staden har omkring 125 000 invånare, varav de flesta talar franska. 

Geografiskt läge

Lausanne ligger i Schweiz på den norra stranden till Genèvesjön (in French: Lac Léman). På andra sidan vattnet ligger den franska staden Évian-les-Bains (varifrån det kända mineralvattnet kommer) och nordväst om Lausanne ligger Jurabergen. Staden ligger över 6 mil nordost om Genève.

Ekonomi

Lausannes ekonomi är vid extremt god hälsa, tack vare exempelvis bidrag från flera olika multinationella företag som har sina huvudkontor här. Tobaksbolaget Philip Morris och förpackningskooperationen Tetra Laval har sina huvudkontor här och livsmedelsgiganten Nestlé har sitt huvudkontor i närliggande Vevey. Den internationella OS-kommitténs huvudkontor, som vissa kallar ännu ett multinationellt företag, ligger också här.  

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Genève internationella flygplats, 6 mil sydväst om Lausanne. Den är lätt att nå med hyrbil via motorväg A1. 

Kollektivtrafik

Lausanne har utmärkt kollektivtrafik bestående av (tråd) bussar och en tunnelbana. Från tågstationen finns det bra förbindelser med andra platser i Schweiz, däribland Bern och Genève. Det finns också lokaltåg, men dessa är främst avsedda för pendlare. Dessutom finns det båtförbindelser med flera platser utmed Genèvesjön. 

Trafik och parkering

Lausannes centrum utforskas bäst till fots. Många gator i centrum är gågator. Man kan parkera sin hyrbil i ett av parkeringshusen (skyltade), men de är ganska dyra. Pendelparkeringarna i utkanten av staden, varifrån man kan fortsätta att resa med kollektivtrafik, är ett billigare alternativ. 

Hotell

Man tänker inte att OS-delegationer skulle övernatta på ett billigt hotell, eller hur? Precis; därför har Lausanne ett stort utbud av lyxhotell, men det finns också ett stort utbud av hotell i mellanklasskategorin. Budgetresenärer har det inte så lätt att hitta ett billigt rum. 

Externa källor

För mer information om Lausanne rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Swiss franc
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  German, French, Italian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Unirent Car Rental
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Sixt
 • Hertz
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Schweiz
 3. Biluthyrning Lausanne