• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Graz

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Graz på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Graz

EasyTerra Biluthyrning Graz är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Graz

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Graz

Biluthyrningserbjudanden i Graz

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Graz.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Graz

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Graz med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7915)
  Från SEK 439 / dag
 • Europcar

  8.4 (7334)
  Från SEK 529 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  8.2 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Megadrive

  8.3 (408)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8 (6171)
  Från SEK 513 / dag
 • Budget

  8.1 (9008)
  Från SEK 494 / dag
 • Buchbinder

  7.9 (501)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  7.8 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.6 (2937)
  Från SEK 498 / dag
 • Thrifty

  7.3 (4896)
  Från SEK 462 / dag
 • Global Rent a Car

  7.3 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.7 (5354)
  Från SEK 584 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1709)
  Från SEK 514 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Active Car Rental

  8.1 (408)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Graz?

Graz – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Graz), är December den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Graz – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Graz) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Graz). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Graz – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Graz) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Graz – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Graz), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Graz - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Graz), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Graz - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Graz) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Graz – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Graz) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Graz – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Graz) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Graz – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Graz) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Graz - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Graz) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Graz – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Graz) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Graz - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Graz) är December den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Graz

Om du letar efter en hyrbil i Österrike, men i en annan stad än Graz, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Österrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Österrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Graz

EasyTerra Biluthyrning Graz jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Kaerntnerstr. 20

Platsinformation för Graz

Inledning

Graz är den andra största staden i Österrike och huvudstad i förbundslandet Steiermark. Stadens gamla historiska centrum är välbevarat och finns med på UNESCO:s världsarvslista. Graz är med hela fyra universitet en riktig studentstad och detta märks på det livliga nattlivet. Stadens symbol är ett klocktorn som ligger på det 437 meter höga berget Schlossberg i centrum av Graz.

Befolkning

Staden har mer än en halv miljon invånare. Dessutom bor det mer än 40 000 studenter i staden. Dessa räknas inte med i den officiella folkräkningen, eftersom de flesta bara stannar i Graz så länge de studerar. beso

Geografiskt läge

Graz är belägen i sydöstra Österrike, vid floden Mur. Tack vare Alpernas lägre utlöpare norr om staden så har Graz mindre regn och blåst än till exempel Wien. Detta isolerade läge har en nackdel: staden har en del problem med luftföroreningar, särskilt under vintermånaderna. 

Ekonomi

Graz är ett viktigt ekonomiskt centrum, särskilt inriktat på servicesektorn och ny teknik. Det finns också några industrier, bland annat, anläggningar som tillhör Phillips, Siemens och Daimler. Staden är ett utbildningscentrum med fyra universitet och flera andra institutioner för högre utbildning.

Flygplatser

Graz internationella flygplats ligger 1 mil söder om staden och nås enkelt med hyrbil. Man kan nå flygplatsen via A2 och A9 och via B67 (Triester Straße). Utfarten till flygplatsen anges tydligt på skyltar längs dessa vägar.

Kollektivtrafik

Graz har ett utmärkt kollektivtrafiksystem. Det finns sex spårvägslinjer (Bim), som går från Jakominiplatz till stadens viktigaste delar. Det finns även ett vidsträckt bussnät. På helgerna finns det nattbussar.  

Trafik och parkering

Graz centrum kan vara livligt trafikerat och antalet parkeringsplatser är begränsat. Dessutom kan man inte parkera i mer än en halvtimme på många platser (i de blå zonerna). Det finns parkeringsgarage i stadens hjärta, men dessa är ganska dyra. Man kan parkera billigare i garaget Pfauengarten eller i garaget som tillhör varuhuset Kastner & Öhler. 

På många gator är högsta tillåtna hastighet 30 kilometer i timmen, vilket anges på skyltarna märkta 30-zone. Graz är beläget vid den punkt där motorvägarna A2 (Wenen-Villach) och A9 (Pyhrn Autobahn, från Maribor i Slovenien till Salzburg) förenas.

Hotell

Graz har ett bra urval av logi i alla kategorier. Det fins omkring 5000 hotellbäddar och 1000 platser erbjuds på andra anläggningar (pensionat, campingplatser eller privatuthyrda rum). Konferenser och större möten hålls regelbundet i Graz och vid dessa tidpunkter är utbudet av logi begränsat. Så det är en god idé att boka logi i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Graz, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Megadrive
 • Hertz
 • Budget
 • Buchbinder
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Thrifty
 • Global Rent a Car
 • Avis
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Active Car Rental
 • Nur Rent a car