• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Picton

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Picton på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Picton

EasyTerra Biluthyrning Picton är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Picton

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Picton med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.8 (6852)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.7 (8061)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.4 (5438)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.4 (9604)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3331)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.5 (5940)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Apollo Car Rental

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ezi-Rent Car Hire

  9.2 (66)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Picton

Om du letar efter en hyrbil i Nya Zeeland, men i en annan stad än Picton, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nya Zeeland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nya Zeeland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Picton

EasyTerra Biluthyrning Picton jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Picton Färjehamn

Platsinformation för Picton

Inledning

Picton är en stad på Nya Zeelands Sydö. Det är en trevlig utgångspunkt för cykel- och vandringsfärder genom Marlborough vinregion eller för seglarturer över området Marlborough Sounds. Dykare trivs också här: nära Piction ligger ett vrak av ett rysskt kryssningsfartyg.

Befolkning

Staden har nästan 3000 invånare.

Geografiskt läge

Picton är belägen på den norra delen av Nya Zeelands Sydö. Det finns en småbåtshamn, en av landets största, i Waikawa, som nästan har växt ihop med Picton. Väster om Piction ligger bergskedjan Richmond Range vars högsta topp är Mount Richmond (1760 meter).

Ekonomi

Pictons hamn spelar en viktig roll när det gäller färjeförbindelser till och från Nordön. Det finns även en stor småbåtshamn. Picton ligger i Marlborough, Nya Zeelands första och främsta vinregion. Vinodlingen startade på 1970-talet och visade att landet är kapabelt att framställa goda viner.

Flygplatser

Den lilla flygplatsen Piction flygplats har förbindelser till Wellington, Nya Zeelands huvudstad på Nordön. Flygplatsen är belägen söder om staden, bara fem minuter med bil från Picton och är enkel att nå med hyrbil via State Highway 1. Ett alternativ är Nelson flygplats (som har regelbundna förbindelser till Auckland, Christchurch och Wellington), som ligger 11,4 mil (via väg) väster om Piction och kan nås via Queen Charlotte Drive och State Highway 6.

Kollektivtrafik

Picton har ingen bra kollektivtrafik. Waikikis småbåtshamn ligger på ungefär 30-minuters gångväg från centrum. Det finns även taxibilar. Det finns regionala bussförbindelser till Christchurch, Nelson och Fox Glacier. Nelson Lakes direktbussar upprätthåller förbindleserna till de flesta av turistattraktionerna som till exempel St Arnaud, Nelson Lakes Nationalpark, Kahurangi Nationalpark och platser i bergskedjan Richmond Range.

Trafik och parkering

En hyrbil är det perfekta transportmedlet för att njuta av den imponerande naturen i regionen. Queen Charlotte Drive, i riktning mot Nelson, är en magnifik väg längsmed de norra utlöparna av Richmond Range och Marlborough Sounds. Picton har bra vägförbindelser till resten av Sydön via State Highway 1 som går till Blenheim (den regionala transportknutpunkten) och Christchurch.

Hotell

Det finns ett överflöd av logi i och runtomkring Picton som sträcker sig från logi för ryggsäcksresenärer till lyxhotell och villor. Särskilt för ryggsäcksresenärer finns det mycket att välja på. Mycket populära är de så kallade baches. Det är stugor, ofta nära vattnet, som kan vara både enkla och extremt lyxiga. Det finns även gott om möjligheter att hyra rum. Slutligen finns det ett flertal campingplatser nära Picton och man kan även tillbringa natten hos en vinodlare.

Externa källor

För mer information om Picton, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  New Zealand dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Māori
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Europcar
 • Thrifty
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Apollo Car Rental
 • Ezi-Rent Car Hire
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nya Zeeland
 3. Biluthyrning Picton