• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Christchurch

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Christchurch på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Christchurch

EasyTerra Biluthyrning Christchurch är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Christchurch

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Christchurch

Biluthyrningserbjudanden i Christchurch

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Christchurch.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Christchurch

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Christchurch med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  9 (6082)
  Från SEK 1 092 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1690)
  Från SEK 1 092 / dag
 • Thrifty

  8.4 (4771)
  Från SEK 728 / dag
 • Europcar

  8.3 (7216)
  Från SEK 495 / dag
 • Ezi-Rent Car Hire

  8.3 (63)
  Från SEK 649 / dag
 • Alamo

  8.2 (7814)
  Från SEK 662 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (5284)
  Från SEK 596 / dag
 • Budget

  8.1 (8900)
  Från SEK 434 / dag
 • Bargain Car Rentals

  8 (12)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3777)
  Från SEK 743 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 449 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2943)
  Från SEK 642 / dag
 • Ace Rental Cars

  7.5 (13)
  Från SEK 364 / dag
 • Drive On Holidays

  7.4 (1076)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3416)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • United rent a car

  6.3 (9)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alpha Car Hire

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Go Rent

  Inga omdömen
  Från SEK 446 / dag
 • Britz Motorhomes

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • KEA Campers

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Mighty Cars & Campers

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Apollo Car Rental

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Christchurch?

Christchurch – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Christchurch), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Christchurch – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Christchurch) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Christchurch). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Christchurch – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Christchurch) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Christchurch – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Christchurch), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Christchurch - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Christchurch), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Christchurch - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Christchurch) är Maj den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Christchurch – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Christchurch) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Christchurch – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Christchurch) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Christchurch – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Christchurch) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Christchurch - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Christchurch) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Christchurch – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Christchurch) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Christchurch – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Christchurch) är November den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Christchurch - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Christchurch) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Christchurch – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Christchurch) är December den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Christchurch

Om du letar efter en hyrbil i Nya Zeeland, men i en annan stad än Christchurch, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nya Zeeland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nya Zeeland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Christchurch

EasyTerra Biluthyrning Christchurch jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Christchurch

Inledning

Christchurch är den största staden på Nya Zeelands Sydö. Det är landets äldsta stad. Christchurch blev en 'stad' genom ett kungligt privilegiebrev, den 31 juli 1856. Den kallas även för 'den mest engelska staden utanför England'. Förutom de många gotiska byggnaderna består Christchurch av parker, offentliga trädgårdar och rekreationsområden. Staden kallas därför också för Nya Zeelands trädgårdsstad.

Befolkning

Staden har 380 000 invånare.

Geografiskt läge

Christchurch är belägen på Sydöns östra kust, nära Avons mynning. Denna flod som korsar staden. Flodstränderna har förvandlats till en offentlig park. 

Ekonomi

Handel och behandling av produkter från jordbruksområdet runt staden har länge utgjort basen för Christchurchs ekonomi. Det rör sig främst om mjölkprodukter, kött och ull. Turismen, men även internationell utbildning spelar allt större roll för ekonomin: ett växande antal asiatiska ungdomar studerar vid något av utbildningsinstituten i Christchurch. Utveckling av elektronik och software är också viktiga för den lokala ekonomin. 

Flygplatser

Christchurch internationella flygplats är belägen precis utanför staden och är enkel att nå med hyrbil. Memorial Avenue går precis från Christchurchs centrum till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Christchurchs kollektivtrafik fungerar bra. Från den centrala bussterminalen som ligger på hörnet mellan Colombo Street och Lichfield Street så går det bussar till alla delar av staden liksom till destinationer längre bort, som till exempel stränderna Summer och New Brighton. Under veckodagarna är servicen emellertid begränsad. Det finns även en gratis busservice (den gula pendelbussen) till stadens centrum. Den historiska Christchurch spårvagn började nyligen användas igen, även om den endast går till platser i stadens centrum.

Trafik och parkering

Det är inte svårt att hitta rätt i Christchurch: staden har ett regelbundet gatumönster. Några gator är bara enkelriktade gator. Man måste betala för att parkera på gatan. Det kan man göra med mynt, kreditkort eller mobiltelefon.

Hotell

Christchurch har ett stort utbud av logi. Från vandrarhem för backpackers till pensionat, lodger och motell, men även några lyxhotell. I allmänhet behöver man inte boka sitt hotellrum lång tid i förväg. 

Externa källor

För mer information om Christchurch rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  New Zealand dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  English, Māori
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Europcar
 • Ezi-Rent Car Hire
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • Avis
 • Budget
 • Bargain Car Rentals
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Ace Rental Cars
 • Drive On Holidays
 • FireFly Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • United rent a car
 • Alpha Car Hire
 • Go Rent
 • Britz Motorhomes
 • KEA Campers
 • Mighty Cars & Campers
 • Apollo Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nya Zeeland
 3. Biluthyrning Christchurch