• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Svolvær

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Svolvær på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Svolvær

EasyTerra Biluthyrning Svolvær är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Svolvær

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Svolvær.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Svolvær

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Svolvær med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sixt

  8.5 (3229)
  Från SEK 483 / dag
 • Europcar

  8.3 (7887)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.3 (9491)
  Från SEK 527 / dag
 • Avis

  8.2 (5874)
  Från SEK 520 / dag
 • Hertz

  8.1 (6756)
  Från SEK 568 / dag
 • Thrifty

  7.9 (5325)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8.4 (3267)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent a star

  7.9 (779)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Svolvær?

Biluthyrningsföretag i och omkring Svolvær

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Svolvær, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Svolvær

EasyTerra Biluthyrning Svolvær jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Svolvær

Inledning

Svolvær är en stad i ögruppen Lofoten. För de flesta turister som vill uppleva den kärva klippkusten och naturen på dessa öar är Svolvær ofta utgångspunkten för deras resa.

Befolkning

Staden har färre än 5 000 invånare, men under fiskesäsongen (januari - april) fördubblas antalet när fiskare från andra delar av Norge kommer till Svolvær.

Geografiskt läge

Svolvær ligger i norra Norge på sydkusten på Austvågøy, vilken utgör en del av ögruppen Lofoten. Staden ligger vid Vestfjorden, vilken inte är en smal fjord, utan snarare en bukt; den delen av Nordsjön mellan Lofoten och det norska fastlandet. 

Ekonomi

Fram tills nyligen har Svolværs ekonomi uteslutande rört sig runt torskfiske och fiskberedningsindustrin. Lax odlas också. Under senare år har turismen blivit allt viktigare. 

Flygplatser

Harstad/Narvik flygplats i Evenes ligger över 16 mil öster om Svolvær. Den är lätt att nå med hyrbil via motorväg E10. Det är också en naturskön väg. Den mindre flygplatsen nära Svolvær används bara för regionala flyg till Bodø, Leknes och Tromsø.

Kollektivtrafik

Det finns bara regionalbussar till flera platser på Lofoten, och till resmål på det norska fastlandet. Det finns också många taxibilar och det finns färjeförbindelser med Skutvik och Bodø.

Trafik och parkering

Svolvær är en liten stad men på grund av de många turisterna kan trafiken vara intensiv under sommaren. Man har dock inga problem med att hitta en gratis parkeringsplats för sin hyrbil. Att parkera i stadens centrum är gratis. 

Hotell

Svolvær har ett hyfsat logiutbud, däribland ett nytt hotell och kulturcentrum på tio våningar. De flesta boenden ligger på andra ställen på Lofoten, såsom i de attraktiva så kallade rorbuerna (fiskehoddor). Det finns ett vandrarhem i Kabelvåg, precis väster om Svolvær.

Externa källor

För mer information om Svolvær rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Europcar
 • Budget
 • Avis
 • Hertz
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Rent a star
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Svolvær