• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Bodø

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bodø på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bodø

EasyTerra Biluthyrning Bodø är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Bodø

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Bodø

Biluthyrningserbjudanden i Bodø

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bodø.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Bodø

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Bodø med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.4 (7915)
  Från SEK 574 / dag
 • Avis

  8.3 (5354)
  Från SEK 647 / dag
 • Europcar

  8.3 (7334)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.3 (9008)
  Från SEK 772 / dag
 • Hertz

  8.1 (6171)
  Från SEK 576 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1709)
  Från SEK 609 / dag
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Från SEK 928 / dag
 • Thrifty

  8.2 (4896)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8.4 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Bodø?

Bodø – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bodø), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bodø – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bodø) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil April är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bodø). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bodø – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bodø) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bodø – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bodø), är April den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bodø - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bodø), är April den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bodø - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bodø) är April den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bodø – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bodø) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bodø – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bodø) är April den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bodø – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bodø) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bodø - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bodø) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bodø – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bodø) är April den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Bodø

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Bodø, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Bodø

EasyTerra Biluthyrning Bodø jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Jordbruksveien 41

Platsinformation för Bodø

Inledning

Bodö är huvudstaden i den norska kommunen Nordland. En av stadens främsta attraktioner är det Norska Flygmuseet. Bodö är också belägen i en magnifik omgivning av fjordar och berg.

Befolkning

Staden har över 46 000 invånare.

Geografiskt läge

Bodö är belägen i norra Norge, precis ovanför polcirkeln. Staden ligger vid Saltfjord som har en smal förbindelse till Skjerstadfjord, tre mil öster om Bodö. Denna kanal kallas för Saltstraumen och har den starkaste tidvattenströmmen i världen. Var sjätte timme passerar upp till 400 m³ sötvatten genom det tre kilometer långa och 150 meter vida sundet.

Ekonomi

Bodö är ett viktigt transportnav, där sjörutter, luftrutter och järnvägar möts. Den är även en viktig bas för det norska försvaret. Även sjukvård, högre utbildning och tjänster ger många arbetstillfällen.

Flygplatser

Bodö flygplats är belägen endast två kilometer söder om stadens centrum, precis vid Saltfjord. Det finns bara flygningar till och från inrikesdestinationer. Väg nummer 80 (vägen längs Saltfjord) slutar vid flygplatsen, som därför är enkel att nå med hyrbil.

Kollektivtrafik

Bodö är en liten stad som enkelt kan utforskas till fots. Det finns emellertid en stadsbusservice. Man bör dock tänka på att tidtabellen är begränsad under nätter och helger. Det finns även bra buss- och båtförbindelser till platser i närheten, som till exempel, Kjerringøy, Saltstraumen och Værran (öarna utanför kusten).

Trafik och parkering

I stadens centrum måste man betala för att parkera på gatan under veckodagar. Det är bättre att parkera hyrbilen i ett av parkeringsgaragen. 

Hotell

Det finns ingen brist på logi i Bodö. Logiet sträcker sig från enkla pensionat till lyxhotell. Vi rekommenderar att man bokar hotell i god tid före resan om man vill bo i Bodö under högsäsongen (sommarmånaderna).

Externa källor

För mer information om Bodö rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Avis
 • Europcar
 • Budget
 • Hertz
 • Enterprise
 • Sixt
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Bodø