• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Evenes

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Evenes på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 1 februari - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Evenes

EasyTerra Biluthyrning Evenes är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Evenes

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Evenes

Biluthyrningserbjudanden i Evenes

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Evenes.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Evenes

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Evenes med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sixt

  8.7 (2823)
  Från SEK 626 / dag
 • Alamo

  8.6 (7748)
  Från SEK 529 / dag
 • Europcar

  8.3 (7123)
  Från SEK 407 / dag
 • Budget

  8.2 (8819)
  Från SEK 614 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (2914)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8 (5232)
  Från SEK 614 / dag
 • Hertz

  8 (6033)
  Från SEK 509 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1687)
  Från SEK 593 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4740)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 423 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Evenes?

Evenes – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Evenes), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Evenes – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Evenes) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Evenes). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Evenes – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Evenes) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Evenes – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Evenes), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Evenes - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Evenes), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Evenes - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Evenes) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Evenes – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Evenes) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Evenes – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Evenes) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Evenes – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Evenes) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Evenes - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Evenes) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Evenes – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Evenes) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Evenes

Om du letar efter en hyrbil i Norge, men i en annan stad än Evenes, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Norge-sidan, där du kan välja i vilken stad i Norge du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Evenes

EasyTerra Biluthyrning Evenes jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Evenes

Inledning

Evenes är en stad i norra Norge, som främst är känd för sin lokala flygplats. Den är inkörsport till Lofoten, en ögrupp utanför kusten, eller till nordligare platser som till exempel Tromsø. Även om Lofoten ligger ovanför polcirkeln så är klimatet milt tack vare den varma golfströmmen. På sommaren är stränderna på ön Vestvågøy populära. Det finns även ett intressant vikingamuseum. Lofoten är ett paradis för fiskare. Dessutom finns det bra vandringsmöjligheter och man kan även klättra i bergen.

Befolkning

Evenes har 1500 invånare.

Geografiskt läge

Evenes är belägen i norra Norge på stränderna till floden Ofotfjord. Öster om Evenes ligger staden Bogen med fjällområden som till exempel Lilletinden (1137 meter) och det branta Niingen (1090 meter).

Ekonomi

De flesta av invånarna i Evenes arbetar inom offentlig administration eller jordbruk. På Lofoten öarna är fiske den främsta inkomstkällan. Man fångar främst torsk, som exporteras i torkad form. Dessutom har turismen växande betydelse för ögruppen.

Flygplatser

Flygplatsen är belägen åtta kilometer väster om Evenes. Harstad/Narvik flygplats (även känd som Lofoten internationella flygplats) är belägen precis vid motorväg E10 och är därför enkel att nå med hyrbil. E10 är även den väg som man använder för att komma till Lofotenöarna.

Kollektivtrafik

Det finns regional busservice till ett flertal platser på Lofotenöarna och i provinsen Nordland.

Dessutom finns det regelbunden färjeservice mellan Lofoten och det norska fastlandet.

Trafik och parkering

Det finns ingen tung trafik på Lofoten och vägarna är utmärkta. Det är inte svårt att utforska denna regions tjusningar med en hyrbil. Att hitta en parkeringsplats är inte heller något problem, inte ens i något större städer som till exempel Harstad och Narvik.

Hotell

På Lofoten finns det endast ett begränsat antal pensionat och hotell. Login består främst av sommarhus, timmerstugor, gamla fiskarstugor och campingplatser. Turismen i denna region växer snabbt. Särskilt under sommarmånaderna rekommenderar vi att man bokar logi i god tid före resan.

Externa källor

För mer information om Evenes och Lofoten rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Norwegian krone
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Norwegian, Norwegian Bokmål, Norwegian Nynorsk
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Alamo
 • Europcar
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Hertz
 • Enterprise
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Norge
 3. Biluthyrning Evenes