Biluthyrning Belfast International Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Belfast International Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Belfast International Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nordirland
 3. Biluthyrning Belfast
 4. Belfast International Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Belfast International Airport

Belfasts internationella flygplats i ett nötskal

Huvudstaden i Nordirland har två flygplatser: den stora Belfasts internationella flygplats och den mindre George Best Belfast City flygplats, som huvudsakligen ansluter till städer i Storbritannien och Irland. Belfasts internationella flygplats tar emot fem miljoner passagerare om året.

Det finns ett hotell på gångavstånd från flygplasten, och ännu ett lite längre bort. Man kan boka i ankomsthallen. Belfasts internationella flygplats har ett godtagbart antal affärer och ställen där man kan äta och dricka något. Det finns souveniraffärer som säljer lokala produkter. Flygplatsen har också en VIP lounge med internet, fax och telefon. Det finns inga banker på flygplatsen, men det finns växlingskontor och bankomater. Det finns ett litet postkontor och det finns datorer med internetanslutning. Trådlös internet finns också tillgänglig.

Inom flygindustrin anges Belfasts internationella flygplats med förkortningarna BFS (IATA flygplatskod) och EGAA (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Belfasts internationella flygplats.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Your Rent

Andra biluthyrningsplatser i Belfast

Utöver Belfast International Airport i Belfast jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Belfast: