Biluthyrning Belfast City Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Belfast City Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Belfast City Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nordirland
 3. Biluthyrning Belfast
 4. Belfast City Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Belfast City Airport

George Best Belfast City flygplats i ett nötskal

Huvudstaden i Nordirland, Belfast, har två flygplatser: Belfast City flygplats, belägen i östra delen av staden endast tre kilometer från centrum, och Belfasts internationella flygplats, som är mycket större. 2006 döptes Belfast City flygplats om till George Best Belfast City flygplats efter fotbollslegenden med samma namn.

Här finns det anslutningar till många städer i Storbritannien och Irland, dock bara en till det europeiska fastlandet (Rennes i Frankrike). Vintertid finns det anslutningar till Chambéry och Genève. I närheten av flygplatsen ligger Sydenham tågstation. Flygplatsen är också lätt att nå med buss eller bil.

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det närmsta hotellet ligger på tre kilometers avstånd. Det finns också ett begränsat antal affärer och inrättningar där man kan äta eller dricka något. Det finns en konferenssvit för affärsresande, där man kan hyra kontor eller mötesrum för högst 40 personer. I ankomsthallen finns det inga banker eller växlingskontor, men det finns bankomater. Det finns dessutom ett internetcafé och trådlöst internet finns tillgängligt.

Inom flygindustrin anges George Best Belfast City flygplats med förkortningarna BHD (IATA flygplatskod) och EGAC (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan George Best Belfast City flygplats.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car

Andra biluthyrningsplatser i Belfast

Utöver Belfast City Airport i Belfast jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Belfast: