• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Hoofddorp

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Hoofddorp på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Hoofddorp

EasyTerra Biluthyrning Hoofddorp är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Hoofddorp

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Hoofddorp med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  9 (9751)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.7 (5569)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.5 (6979)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (4433)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.2 (3411)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.9 (8243)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.2 (6060)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Hoofddorp

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Hoofddorp, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Hoofddorp

EasyTerra Biluthyrning Hoofddorp jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Daalmeerstraat 28
Hoofddorp - Daalmeerstraat
Kruisweg 387-391
Kruisweg 456
Kruisweg 791
Nijverheidsstraat 25
Smaragdlaan 5

Platsinformation för Hoofddorp

Inledning

Hoofddorp är en ganska ung stad, som grundades efter återvinnandet av Haarlemmermeer på 1800-talet. Från början kallades staden för Kruisdorp, men eftersom det redan fanns en plats med detta namn i Zeeland, ändrades stadens namn. Sedan 60-talet har Hoofddorp växt enormt. Staden består främst av nya förorter. På grund av oväsendet från den närliggande flygplatsen kunde staden bara växa i västlig riktning. Detta betyder att den äldsta delen av staden är den östra. Hoofddorp är inte en oberoende kommun, men det är den viktigaste staden i Haarlemmermeers kommun.

Befolkning

Hoofddorp har nästan 70 000 invånare. Den har växt enormt på mycket kort tid: 1970 hade den bara 9000 invånare.

Geografiskt läge

Hoofddorp ligger i Haarlemmermeerpolders centrum, rakt väster om Schiphol flygplats. Staden grundades vid korsningen mellan Kruisweg och Hoofdvaart. Hoofdvaart är en kanal som rinner rakt genom poldern, från Amsterdam till Leiden. Väster om staden finns Nordsjöns dyner, som är den plats där Amsterdam hämtar sitt dricksvatten. Söder om staden ligger en annan viktig ny ort - Nieuw-Vennep. De båda städerna har praktiskt taget växt ihop.

Ekonomi

Hoofddorps ekonomi är i stor utsträckning beroende av den statliga flygplatsen Schiphol. De flesta av invånarna arbetar på företag som har direkt eller indirekt anknytning till flygväsendet. Många företag är beroende av närheten till flygplatsen: handel, transport och logistik är starkt representerade. Dessutom arbetar många människor i Hoofddorp inom affärs- och servicesektorn. Det finns ett antal ICT företag, forskningsinstitut och högteknologiska företag.

Flygplatser

Den statliga flygplatsen Amsterdam Schiphol flygplats ligger rakt öster om Hoofddorp. Staden har flygplatsen att tacka för sin tillväxt och blomstrande ekonomi.

Kollektivtrafik

Hoofddorp har inga stadsbussar, men flera regionalbussar stannar i staden. Om man tar bussen kan man inte undgå att se bussterminalen som har en kontroversiell design (den ligger nära Spaarne sjukhus). Det är den största skulpturen i världen som är gjord i syntetiskt material: polystyren täckt med polyester.
Den så kallade Zuidtangent är en snabbussförbindelse som ansluter Haarlem till Amsterdams affärscentrum Zuid-Oost, via Hoofddorp och Schiphol. Det finns också en nattbuss till Amsterdam.

Hoofddorp har en tågstation, som ansluter staden till bland annat Haag, Schiphol, Amsterdam, Hilversum och Almere.

Trafik och parkering

Staden är mycket tillgänglig tack vare motorvägen A4 (Amsterdam-Haag), öster om Hoofddorp. Trafiken styrs runt Hoofddorp via den så kallade Gatan runt norr. Själva staden är inte särskilt livligt trafikerad och vanligtvis är det inte svårt att parkera. I centrum måste man betala för att parkera. Stadens centrum är uppdelat i parkeringszoner: ju närmare affärerna man parkerar, ju mer måste man betala. Avgifterna i den billigaste zonen, C, är mycket rimliga och man tar sig till affärscentrumet på några minuter. Det finns fem parkeringar, av vilka två har öppet 24 timmar om dygnet. Nära Spaarne sjukhus finns en infartsparkering, från vilken man kan fortsätta med buss.

Hotell

Tack vare Schiphol finns det gott om hotell i och runtomkring Hoofddorp. De flesta av dem ligger i utkanten av flygplatsen och inte i själva staden. Det är inget problem att hitta ett ledigt rum, men om man har ett särskilt hotell i åtanke rekommenderar vi att man bokar i förväg.

Externa källor

För mer information om Hoofddorp rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Thrifty
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Europcar
 • Avis
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Hoofddorp