• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Windhoek

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Windhoek på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Windhoek

EasyTerra Biluthyrning Windhoek är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Windhoek

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Windhoek.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Windhoek

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Windhoek med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Bluu Car Rental

  8.6 (5)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.3 (6042)
  Från SEK 352 / dag
 • Bidvest Car Rental

  8.1 (176)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8 (8849)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.4 (7171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.8 (5258)
  Från SEK 380 / dag
 • Thrifty

  6.7 (4742)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Bobo Campers

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Britz Motorhomes

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • KEA Campers

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Maui Motorhomes

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Windhoek?

Windhoek – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Windhoek) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil November är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Windhoek). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Windhoek – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Windhoek) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Windhoek – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Windhoek), är April den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Windhoek - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Windhoek), är April den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Windhoek - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Windhoek) är April den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Windhoek – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Windhoek) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Windhoek – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Windhoek) är April den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Windhoek - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Windhoek) är April den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Windhoek – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Windhoek) är April den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Windhoek – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Windhoek) är December den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Windhoek

Om du letar efter en hyrbil i Namibia, men i en annan stad än Windhoek, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Namibia-sidan, där du kan välja i vilken stad i Namibia du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Windhoek

EasyTerra Biluthyrning Windhoek jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Hotel Safari

Platsinformation för Windhoek

Inledning

Windhoek är huvudstaden i Namibia, ett land som ligger på västkusten i södra Afrika. Under kolonialtiden var det huvudstaden i tyska Sydvästafrika. Efter Andra Världskriget styrdes området av Sydafrika. 1990 förklarades landet självständigt och fick namnet Namibia. Sedan landet blev självständigt har Windhoek växt betydligt. I centrum har höga byggnader uppförts bredvid de gamla byggnaderna i germansk stil.

Befolkning

Staden har omkring 230 000 invånare, vilket motsvarar 10 % av hela landets befolkning (vilket är 20 gånger Nederländernas befolkning). Det är landet största stad, men den har en tydlig 'lantlig' prägel.

Geografiskt läge

Windhoek är belägen i mitten av Namibia på 1600 meters höjd. Det är den här platsen som de flesta turister anländer till, innan de fortsätter till andra delar av landet för att åka på safari. Staden ligger på en platå vars västra sida omges av en bergskedja med toppar som är omkring 2000 meter höga. Längre västerut, vid kusten, ligger den namibiska öknen. Öster om centralplatån ligger en annan öken, Kalahari.

Ekonomi

Namibia är rikt på råmaterial: mineraler, diamanter, zink och silver. Gruvarbete utförs i provinserna, men bolagen har sina huvudkontor i Windhoek. Många av dessa bolag är förresten i utländska (tyska och sydafrikanska) händer.

Sedan landet blev självständigt har turismen börjat spela en allt viktigare roll för ekonomin. Namibia lockar många ekoturister. Staden drar nytta av att den är en inkörsport till resten av landet. Landet lockar varje år över en miljon utländska turister.

Flygplatser

Namibias enda internationella flygplats - Hosea Kutakos internationella flygplats - är belägen 4,5 mil väster om Windhoek. Den har direkta förbindelser till London (Gatwick), Frankfurt och München. En flygning till Johannesburg tar omkring två timmar. Det finns också en reguljär förbindelse till Luanda, huvudstaden i grannlandet Angola.
Den internationella flygplatsen är inte landets mest trafikerade flygplats. Det är Eros flygplats, som ligger nära Windhoeks centrum. Här avgår och ankommer små plan som används till inrikesflygningar.

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken i Windhoek består av små minibussar som kör kors och tvärs i staden. Några bolag har fasta rutter, andra har det inte. Det kan ta ett tag innan du förstår hur systemet fungerar. Du stoppar en minibuss genom att vinka in den vid vägkanten. Du säger vart du vill åka och föraren nickar eller skakar på huvudet, beroende på vilken plats det gäller. Under rusningstrafiken kan det vara svårt att hitta en minibuss som tar dig till din destination. Du kan stiga på och av var som helst under resan.

Det finns tåg i Namibia, men de är extremt långsamma och används främst till transport av last.

Trafik och parkering

Den viktigaste gatan i Windhoek är Independence Avenue (under den tyska tiden hette den Kaiserstrasse). Parallellt med den gatan går huvudvägen B1, som leder till Okahanja i norr och till Rehoboth söder om huvudstaden. B2 går från väst till öst (Gobabis) och kallas även Trans-Kalaharigatan.

De flesta gator i Windhoek är asfalterade, men det gäller inte gator utanför huvudstaden, vilka ofta är grusvägar. De är lätta att köra på, men bli inte för självsäker och kör inte för snabbt. Höga hastigheter är den huvudsakliga orsaken till olyckor på dessa vägar. Andra orsaker är brist på koncentration när man kör långa sträckor, samt den sparsamma trafiken. Kom ihåg att vila tillräckligt och ta med tillräckligt med bensin, vatten och mat. 
Se upp för vilda djur som korsar vägen: Namibia är verkligen en stor naturpark med vilda djur! Släng inte ut brinnande cigaretter genom bilrutan. Det är hög risk att du startar en eldsvåda.
Turistbyrån i Windhoek har gett ut en broschyr som innehåller tips om hur man kör bil i Namibia.

I Windhoek finns ett stort utbud av parkeringsplatser, men se till att bilen är övervakad. De finns ofta officiella vakter som ser till din bil för en liten summa pengar, även om natten.

Hotell

De flesta hotell i Windhoek är belägna i centrum eller i dess närhet. De flesta turister stannar bara i staden under en kort period, innan de fortsätter vidare för att upptäcka resten av landet. Under senare år har antalet ställen som erbjuder logi ökat enormt i landet. Det finns ett stort urval: från gästhus för backpackers till bed & breakfast, från utmärkta medelprishotell till lyxiga sportstugor. De senare ligger ofta i naturområden och kan vara ganska dyra. Det kostar ganska mycket att bygga den här sortens bostäder på avlägsna platser och att förse gästerna med mat och dryck varje dag.

Externa källor

För mer information om Windhoek rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  South African rand, Namibian dollar
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  60 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  120 km/h
 • Språk
  English, Afrikaans
 • Populär bilkategori
  SUV

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Bluu Car Rental
 • Hertz
 • Bidvest Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 • Thrifty
 • Bobo Campers
 • Britz Motorhomes
 • KEA Campers
 • Maui Motorhomes
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Namibia
 3. Biluthyrning Windhoek