Biluthyrning Windhoek International Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Windhoek International Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Windhoek International Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Namibia
 3. Biluthyrning Windhoek
 4. Windhoek International Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Windhoek International Airport

Windhoeks internationella flygplats i ett nötskal

Windhoek Hosea Kutakos internationella flygplats är den viktigaste flygplatsen i Namibia. Den ligger 4,2 mil från Windhoek. Flygplatsen används uteslutande till internationella flygningar. Inrikesflyg hanteras av en mindre flygplats närmare Windhoek.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen. Bussar avgår från en kombinerad taxi- och bussterminal i Windhoeks centrum.

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det finns ett fåtal affärer och det finns bara en restaurang/snackbar med 40 platser. Det finns begränsade faciliteter för affärsresenärer. I avgångshallen, bredvid tullkontrollen finns en VIP lounge. I ankomsthallen finns två bankomater och två växelkontor. Flygplatsen är handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Windhoeks internationella flygplats med förkortningarna WDH (IATA flygplatskod) och FYWH (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Windhoeks internationella flygplats

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Bidvest Car Rental
 • Budget
 • Hertz
 • National Car Rental

Andra biluthyrningsplatser i Windhoek

Utöver Windhoek International Airport i Windhoek jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Windhoek: