• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Montecatini Terme

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Montecatini Terme på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Montecatini Terme

EasyTerra Biluthyrning Montecatini Terme är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

Platsinformation för Montecatini Terme

Inledning

Det finns många termiska bad i den italienska regionen Toscana. Staden Montecatini Terme byggdes kring hälsobrunnar som sägs ha en läkande effekt, särskilt för människor med mag- och leverproblem. Det äldsta och mest välkända termiska badet i staden är Tettuccio Terme på huvudgatan, från 1800-talet. Montecatini är en attraktiv stad, som har behållit sin prakt från förr i tiden.

Befolkning

Staden har över 20 000 invånare.

Geografiskt läge

Montecatini Terme är belägen i provinsen Pistoia i den norra delen av Toscana. Staden ligger precis vid motorvägen mellan Pisa och Florens i floden Nievoles dal. Denna flod flyter genom den så kallade Lucca-slätten (Piana di Lucca).

Ekonomi

I Montecatini Terme handlar allting om termiska bad. Staden har utvecklats till en av de mest populära kurorterna i Italien och även Europa. Inte bara människor med hälsoproblem besöker staden; Montecatini är också ett trevligt resmål för den som vill njuta av storslagenheten i stadens pittoreska gamla delar (Montecatini Alto). Det är också en populär konferensstad.

Flygplatser

Det finns två flygplatser nära Montecatini Terme: Peretola flygplats nära Florens (officiellt: Aeroporto di Firenze ‘Amerigo Vespucci’) och Pisa internationella flygplats ‘Galileo Galilei’. Pisa flygplats är belägen 4,2 mil väster om Florens flygplats 4,6 mil österut. Båda flygplatserna är enkla att nå via motorväg A11 som går precis vid Montecatini.

Kollektivtrafik

Montecatini har bra kollektivtrafik, med till exempel förbindelser till Florens, Lucca och huvudstaden i provinsen Pistoia. Staden ligger också vid järnvägslinjen Pisa-Florens: under dagen stannar det tåg här en gång i halvtimmen. Det finns en bergbana med antika tåg från 1800-talet mellan Montecatini Terme och den gamla stadsdelen Alto.

Trafik och parkering

Parken med termiska bad (Parce di Terme) och dess omgivning är en zon för fotgängare. Att parkera i närheten är dyrt, men det finns parkeringsplatser i utkanten av staden där man kan betala sin hyrbil billigare och sedan ta en speciell buss till centrum.

Hotell

Det finns ett stort utbud av logi runt Parce di Terme, men det är stor efterfrågan på hotellrum. Därför rekommenderar vi att man bokar logi i god tid före resan. Under de senaste åren har några nya hotell byggts, längre bort från parken, men här missar man Montecatini Termes storslagenhet. Det finns några enkla pensionat i den gamla delen av staden Montecatini Alto för budgetresenärer.

Externa källor

För mer information om Montecatini Terme, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Montecatini Terme