• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Lamezia Terme

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Lamezia Terme på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Lamezia Terme

EasyTerra Biluthyrning Lamezia Terme är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Lamezia Terme

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Lamezia Terme

Biluthyrningserbjudanden i Lamezia Terme

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Lamezia Terme.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Lamezia Terme

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Lamezia Terme med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • LocautoRent

  8.3 (1575)
  Från SEK 108 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8 (7778)
  Från SEK 107 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2916)
  Från SEK 104 / dag
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Från SEK 129 / dag
 • Leasys

  7.8 (900)
  Från SEK 136 / dag
 • Hertz

  7.7 (6042)
  Från SEK 153 / dag
 • Ecovia Rent

  7.6 (281)
  Från SEK 123 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3760)
  Från SEK 124 / dag
 • Enterprise

  7.4 (1687)
  Från SEK 148 / dag
 • Noleggiare

  7.4 (309)
  Från SEK 96 / dag
 • Target Rent

  7.2 (29)
  Från SEK 132 / dag
 • Sicily by Car

  7.2 (2980)
  Från SEK 110 / dag
 • Optimo Rent

  7.2 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.1 (7171)
  Från SEK 138 / dag
 • Drivalia

  7.1 (192)
  Från SEK 107 / dag
 • Thrifty

  7.1 (4742)
  Från SEK 119 / dag
 • Avis

  7 (5258)
  Från SEK 148 / dag
 • Maggiore

  7 (1572)
  Från SEK 126 / dag
 • Budget

  6.9 (8849)
  Från SEK 115 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3411)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.4 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6 (4998)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  5.8 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Lamezia Terme?

Lamezia Terme – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Lamezia Terme), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Lamezia Terme) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Lamezia Terme). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Lamezia Terme) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Lamezia Terme), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Lamezia Terme), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Lamezia Terme) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Lamezia Terme) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Lamezia Terme) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Lamezia Terme) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Lamezia Terme) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Lamezia Terme) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Lamezia Terme) är Mars den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Lamezia Terme) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Lamezia Terme) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Lamezia Terme

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Lamezia Terme, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Lamezia Terme

EasyTerra Biluthyrning Lamezia Terme jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Lamezia Terme

Inledning

Lamezia Terme är en stad i den italienska regionen Kalabrien. Kommunen skapades 1968 då tre orter slogs ihop. Av dessa var Nicastro den största. Staden ligger nära det Tyrrhenska havet. Kusten har underbara sandstränder. Dessutom finns det kvarlevor från de (gamla) grekerna och romarna i området.

Befolkning

Staden har nästan 75 000 invånare.

Geografiskt läge

Lamezia Terme är centralt belägen i Kalabrien, den sydliga provinsen som utgör tån av den italienska ‘stöveln’. Det Tyrrhenska havet ligger väster om staden och på över 7 mils avstånd ligger det Joniska havets kust. Reggio di Calabria är beläget 13,5 mil söderut (i änden på den italienska stövelns tå).

Ekonomi

Jordbruk spelar en viktig roll för ekonomin. Man odlar stora mängder oliver och dessa används delvis till framställning av olivolja av högsta kvalitet. Man odlar också vindruvor (som används delvis till vinproduktion), samt fikon och citrusfrukter. Vingårdarna är i allmänhet små eller mellanstora. Lamezia är känt för sitt torra röda vin, som framställs av den lokala druvan Nerello Mascales.

Flygplatser

1,5 mil sydväst om staden ligger Lamezia Terme flygplats.

Kollektivtrafik

Den allmänna busstransporten sköts av “Lamezia Multiservizi”. Det finns en buss som avgår regelbundet till flygplatsen. Dessutom finns det 18 olika linjer som tar en till de destinationer man önskar. Ibland kan bussarna emellertid gå sönder...

Trafik och parkering

Att köra runt i Lamezia Terme utanför rusningstiden är inget problem. Man bör se upp var man parkerar för det är inte alltid tydligt angivet om man behöver betala och, om så är fallet, på vilket sätt.

Bilen är det allra bästa transportmedlet om man vill utforska stadens omgivning. Staden ligger vid motorvägen A3, som går från Salerno till Reggio di Calabria. Man kan nå Catanzaro, som ligger vid det Joniska Havets kust, genom att ta SS288.

Om man har tid över kan man bege sig söderut från Lamezia Terme. Kustvägen mellan Pizzo Calabro och Capo Vaticano är fantastisk. Att stanna vid Tropea är ett måste. Från denna genuina stads centrum har man en underbar havsutsikt.  

Hotell

Lamezia Terme har många hotell och pensionat att erbjuda. De mest exklusiva hotellen och semesteranläggningarna ligger vid den Tyrrhenska kusten. Särskilt på kustens södra del finns hotell som ligger vackert. Om man planerar att besöka staden under sommarmånaderna är det tillrådigt att boka logi i god tid innan resan.

Externa källor

För information om Lamezia Terme, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • LocautoRent
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Leasys
 • Hertz
 • Ecovia Rent
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Noleggiare
 • Target Rent
 • Sicily by Car
 • Optimo Rent
 • Europcar
 • Drivalia
 • Thrifty
 • Avis
 • Maggiore
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Lamezia Terme