Biluthyrning Lamezia Terme Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Lamezia Terme Airport på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Lamezia Terme Airport.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Lamezia Terme Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Italien
  3. Biluthyrning Lamezia Terme
  4. Lamezia Terme Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Lamezia Terme Airport

Lamezia Terme flygplats i ett nötskal

Lamezia Terme flygplats är belägen 3,5 mil från Catanzaro i södra Italien. Flygplatsen är belägen på spetsen av stöveln, i Kalabrien. Lamezia Termes centrala läge gör flygplatsen till et nav för transportsektorn.

Det finns ingen tågförbindelse till Lamezia Terme flygplats. Järnvägsförbindelsen är belägen två kilometer från flygplatsen. Det finns regelbundna bussar till platser i närheten. Flygplatsen är också enkel att nå med bil. Det finns inget hotell på flygplatsen, men i närheten av Lamezia Terme flygplats finns det ett flertal platser där man kan tillbringa natten.

Det finns butiker och restauranger. Lamezia Terme har en VIP-lounge, mötesrum och ett flertal andra faciliteter: banker, växelkontor och bankomater. Det finns en punkt för laptopsanslutningar och det finns trådlöst internet. 

Inom flygindustrin anges Lamezia Terme flygplats med förkortningarna SUF (IATA flygplatskod) och LICA (ICAO flygplatskod).

Länk till Lamezia Terme flygplats officiella webbsida.

Andra biluthyrningsplatser i Lamezia Terme

Utöver Lamezia Terme Airport i Lamezia Terme jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Lamezia Terme: