• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Lamezia Terme Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Lamezia Terme Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Lamezia Terme Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Lamezia Terme Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Lamezia Terme Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Lamezia Terme Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Lamezia Terme Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • LocautoRent

  8.4 (1583)
  Från SEK 462 / dag
 • Sixt

  8 (2928)
  Från SEK 380 / dag
 • Alamo

  8 (7906)
  Från SEK 467 / dag
 • Drivalia

  8 (217)
  Från SEK 398 / dag
 • Leasys

  7.8 (902)
  Från SEK 470 / dag
 • Ecovia Rent

  7.7 (291)
  Från SEK 472 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2991)
  Från SEK 301 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3851)
  Från SEK 435 / dag
 • Hertz

  7.5 (6161)
  Från SEK 353 / dag
 • Noleggiare

  7.4 (338)
  Från SEK 416 / dag
 • Maggiore

  7.3 (1581)
  Från SEK 440 / dag
 • Enterprise

  7.2 (1707)
  Från SEK 489 / dag
 • Sicily by Car

  7.2 (3032)
  Från SEK 397 / dag
 • Optimo Rent

  7.2 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7 (4885)
  Från SEK 302 / dag
 • Target Rent

  7 (30)
  Från SEK 338 / dag
 • Europcar

  7 (7319)
  Från SEK 356 / dag
 • Budget

  6.8 (8999)
  Från SEK 379 / dag
 • Avis

  6.8 (5348)
  Från SEK 399 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.6 (3463)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.1 (5106)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  5.8 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Lamezia Terme Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Lamezia Terme Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Lamezia Terme Airport), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Lamezia Terme Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Lamezia Terme Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Lamezia Terme Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Lamezia Terme Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Lamezia Terme Airport), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Lamezia Terme Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Lamezia Terme Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Lamezia Terme Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Lamezia Terme Airport) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Lamezia Terme Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Lamezia Terme Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Lamezia Terme Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Lamezia Terme Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lamezia Terme Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Lamezia Terme Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Lamezia Terme Airport

Andra uthyrningsställen i Lamezia Terme

Utöver Lamezia Terme Airport i Lamezia Terme jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Lamezia Terme:

Platsinformation för Lamezia Terme Airport

Lamezia Terme flygplats i ett nötskal

Lamezia Terme flygplats är belägen 3,5 mil från Catanzaro i södra Italien. Flygplatsen är belägen på spetsen av stöveln, i Kalabrien. Lamezia Termes centrala läge gör flygplatsen till et nav för transportsektorn.

Det finns ingen tågförbindelse till Lamezia Terme flygplats. Järnvägsförbindelsen är belägen två kilometer från flygplatsen. Det finns regelbundna bussar till platser i närheten. Flygplatsen är också enkel att nå med bil. Det finns inget hotell på flygplatsen, men i närheten av Lamezia Terme flygplats finns det ett flertal platser där man kan tillbringa natten.

Det finns butiker och restauranger. Lamezia Terme har en VIP-lounge, mötesrum och ett flertal andra faciliteter: banker, växelkontor och bankomater. Det finns en punkt för laptopsanslutningar och det finns trådlöst internet. 

Inom flygindustrin anges Lamezia Terme flygplats med förkortningarna SUF (IATA flygplatskod) och LICA (ICAO flygplatskod).

Länk till Lamezia Terme flygplats officiella webbsida.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • LocautoRent
 • Sixt
 • Alamo
 • Drivalia
 • Leasys
 • Ecovia Rent
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Noleggiare
 • Maggiore
 • Enterprise
 • Sicily by Car
 • Optimo Rent
 • Thrifty
 • Target Rent
 • Europcar
 • Budget
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental