• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Reggio Calabria

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Reggio Calabria på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Reggio Calabria

EasyTerra Biluthyrning Reggio Calabria är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Reggio Calabria

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Reggio Calabria.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Reggio Calabria

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Reggio Calabria med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8 (7824)
  Från SEK 633 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • LocautoRent

  7.9 (1579)
  Från SEK 596 / dag
 • Sicily by Car

  7.7 (2998)
  Från SEK 544 / dag
 • Leasys

  7.5 (900)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3788)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ecovia Rent

  7.4 (282)
  Från SEK 623 / dag
 • Hertz

  7.4 (6097)
  Från SEK 814 / dag
 • Drivalia

  7.4 (199)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.4 (1693)
  Från SEK 779 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.3 (2949)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.2 (7231)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.2 (4785)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (5293)
  Från SEK 675 / dag
 • Budget

  6.9 (8922)
  Från SEK 642 / dag
 • Maggiore

  6.8 (1576)
  Från SEK 615 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Reggio Calabria?

Reggio Calabria – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Reggio Calabria), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reggio Calabria – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Reggio Calabria) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Reggio Calabria). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reggio Calabria – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Reggio Calabria) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reggio Calabria – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Reggio Calabria), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reggio Calabria - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Reggio Calabria), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reggio Calabria - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Reggio Calabria) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reggio Calabria – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Reggio Calabria) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reggio Calabria – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Reggio Calabria) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reggio Calabria – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Reggio Calabria) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reggio Calabria - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Reggio Calabria) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reggio Calabria – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Reggio Calabria) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reggio Calabria - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Reggio Calabria) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Reggio Calabria – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Reggio Calabria) är Mars den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Reggio Calabria

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Reggio Calabria, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Reggio Calabria

EasyTerra Biluthyrning Reggio Calabria jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Reggio Calabria

Inledning

Reggio Calabria officiella namn är Reggio di Calabria, men prefixet utelämnas ofta. Det är en gammal stad som grundades av grekerna på 800-talet f. Kr. På 1970- och 1980-talen höll maffian staden i ett stadigt grepp. Men på 1990-talet föddes en motrörelse som ville sätta stopp för den utbredda korruptionen. Symbolen för stadens återhämtande är strandpromenaden Lungomare Falcomatà, som är uppkallad efter den borgmästare som var engagerad i kampen mot maffians korruption. Stränderna norr och söder om Reggio (vid de Tyrrenska och Joniska haven) lockar många turister. Man bör inte glömma att besöka det intressanta Museet över Storgrekland (Museo Nazionale della Magna Grecia). Landskapet runtomkring staden är fantastiskt. Dess höjdpunkt är nationalparken som omger berget Aspromonte.

Befolkning

Staden har en befolkning på omkring 200 000 invånare.

Geografiskt läge

Reggio Calabria är belägen på spetsen av den italienska "stöveln", i den sydligaste delen av det italienska fastlandet. Staden Messina – på Sicilien – ligger på andra sidan av en smalt sund.

Norr om sundet ligger Tyrrenska havet, söder om Joniska havet.

Ekonomi

Reggio Calabrias hamn spelar en viktig roll i den lokala ekonomin. Inte bara för export av regionala jordbruksprodukter utan även för fisket. Tack vare de vackra stränderna i området, är Reggio ett populärt semestermål. I området finns olivlundar, druv- och citrusfruktsodlingar. Bland annat odlas bergamottcitron, en sur citrusfrukt, som används till att smaksätta tesorten Earl Grey. Oljan från bergamottcitronens skal är en parfymingrediens. Dessutom finns det tobaksindustri i Reggio Calabria.

Flygplatser

Reggio Calabria flygplats är belägen i stadens södra utkant. Aeroporto dello Stretto Tito Minniti är enkel att nå med hyrbil. Från centrum följer man Viale Calabria. Flygplatsen kan också nås från SS106. Avfarten till terminalen är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Reggio Calabria har bra kollektivtrafik. Bussarna är moderna, de går regelbundet och är vanligtvis punktliga. Dessutom finns det bra tåg- och bussförbindelser till andra platser i Calabria och till resten av Italien.

Trafik och parkering

Reggio Calabria är en ganska livligt trafikerad stad och man behöver kanske lite tid att vänja sig vid den italienska körstilen. Emellertid är det inte svårt att hitta i Reggio. Det är inte tillrådigt att parkera på gatan. Det finns gott om övervakade parkeringsfaciliteter tillgängliga.

Hotell

Själva staden har ett brett utbud av hotell och pensionat. Vid stränderna norr och söder om staden ligger det större hotell och semesteranläggningar. Dessutom finns det ett flertal campingplatser i området. Reggio och dess omgivningar är ett populärt semestermål. Om man vill besöka Reggio Calabria på sommaren, rekommenderar vi att man bokar logi i god tid innan resan.

Extera källor

För mer information om Reggio Calabria rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • National Car Rental
 • LocautoRent
 • Sicily by Car
 • Leasys
 • Dollar Rent a Car
 • Ecovia Rent
 • Hertz
 • Drivalia
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Thrifty
 • Optimo Rent
 • Avis
 • Budget
 • Maggiore
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Reggio Calabria