• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Salerno

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Salerno på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Salerno

EasyTerra Biluthyrning Salerno är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Salerno

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Salerno.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Salerno

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Salerno med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sixt

  7.8 (2941)
  Från SEK 701 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (3035)
  Från SEK 698 / dag
 • Leasys

  7.4 (902)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2997)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.3 (6177)
  Från SEK 867 / dag
 • Europcar

  7.2 (7341)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (5359)
  Från SEK 468 / dag
 • Noleggiare

  7 (345)
  Från SEK 557 / dag
 • Maggiore

  7 (1585)
  Från SEK 920 / dag
 • Budget

  6.8 (9014)
  Från SEK 721 / dag
 • LocautoRent

  7.8 (1584)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.2 (1712)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drivalia

  7.6 (230)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • B-Rent

  6.9 (217)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ecovia Rent

  7.6 (294)
  Från SEK 519 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Salerno?

Salerno – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Salerno), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salerno – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Salerno) är Juli den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Salerno). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salerno – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Salerno) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salerno – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Salerno), är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salerno - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Salerno), är April den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salerno - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Salerno) är Juli den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salerno – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Salerno) är April den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salerno – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Salerno) är April den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salerno – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Salerno) är Juni den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salerno - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Salerno) är Juli den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salerno – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Salerno) är Maj den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salerno - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Salerno) är Maj den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salerno - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Salerno) är Juni den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Salerno

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Salerno, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Salerno

EasyTerra Biluthyrning Salerno jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Via Clemente Mauro, 18

Platsinformation för Salerno

Inledning

Under lång tid var Salerno en stad som det var bäst att hålla sig borta ifrån. Men det var för länge sedan; stadens stadsfullmäktige har tagit itu med arbetet att ge den gamla stadskärnan en ansiktsupplyftning och byggt en esplanad längs havet. Från att ha varit en stad som man bara passerade på väg till Pompeji eller badorterna längs Costiera Amalfitana (Amalfikusten), är numera Salerno en turistattraktion i sig själv. 

Befolkning

Staden har ungefär 140 000 invånare.

Geografiskt läge

Salerno ligger vid bukten med samma namn, en del av Adriatiska havet, precis sydost om Neapel. Den berömda Amalfikusten (med badorter som Amalfi och Positano) sträcker ut sig väster om staden. 

Ekonomi

Salernos ekonomi drabbades hårt under sjuttiotalet under förra århundradet när de flesta industrierna försvann från staden. Detta orsakade stadens tillbakagång; numera finns det endast keramik- och livsmedelsfabriker här. Efter att stadens centrum snyggats upp har turismen ökat betydligt och många är nu anställda inom servicesektorn. Salernos hamn är också viktig för den lokala ekonomin. Det är främst en containerhamn. 

Flygplatser

Salerno Costa d'Amalfi flygplats ligger nära Pontecagnano, omkring 1,5 mil sydost om stadens centrum. Den är lätt att nå med hyrbil via Tangenziale di Salerno (SS18) eller motorväg A3.

Kollektivtrafik

Bussar avgår från Salerno till badorterna på Amalfikusten. Under sommarmånaderna är vägen mycket trafikerad, och för en lite lugnare upplevelse är det bättre att ta färjan. Från Salerno finns det färjeförbindelser med Positano och Amalfi, och under sommarmånaderna också med Maiori och Minori.

Trafik och parkering

Salerno är en trafikerad stad och bilförarna kör italienskt. Med andra ord kan man lätt ta sig runt när man väl har vant sig vid detta. Att hitta en gratis parkeringsplats i stadens centrum är inte lätt, men som tur är finns det några parkeringsplatser, däribland nära Salernos tågstation, nära småbåtshamnen. Denna parkeringsplats ligger i slutet av Via Santi Martiri Salernitani. 

Hotell

Salerno har ett bra logiutbud, men de bästa hotellen och anläggningarna ligger längre västerut, längs Amalfikusten. I själva hittar man främst lågbudgetpensionat och mellanklasshotell. Vissa är utmärkta; andra diskutabla. Man bör kolla rummet innan man bokar det. Det finns också hotell längs stränderna sydost om staden och i Vietri sul Mare, på den västra sidan om handelshamnen. 

Externa källor

För mer information om Salerno rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Sicily by Car
 • Leasys
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Europcar
 • Avis
 • Noleggiare
 • Maggiore
 • Budget
 • LocautoRent
 • Enterprise
 • Drivalia
 • B-Rent
 • Ecovia Rent
 • Optimo Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Salerno