• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Foligno

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Foligno på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Foligno

EasyTerra Biluthyrning Foligno är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Foligno

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Foligno med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  7.3 (7901)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.7 (5879)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.7 (9503)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

Platsinformation för Foligno

Inledning

Foligno är en av de få städerna i Umbrien i Italien som inte är uppförd på en höjd. En av stadens främsta attraktioner är den årliga festivalen Giostra della Quintana, där medeltida tornerspel uppförs. Festivalen hålls i juni och september och under festivalen serverar restaurangerna typiska medeltida rätter.  

Befolkning

Staden har nästan 60 000 invånare.

Geografiskt läge

Foligno ligger utmed floden Topino vilken rinner upp i Apenninerna och flyter ut vid slätterna nära staden. Även om själva staden ligger på en slätt är Foligno omgiven av kullar. Staden ligger i ett seismologiskt aktivt område: Foligno drabbades av kraftiga jordbävningar 1832 och 1997.  

Ekonomi

Folignos invånare är kända för att vara ett hårt arbetande folk som inte bringas ur fattningen av saker som inte kan undvikas, som till exempel en jordbävning. Den huvudsakliga inkomstkällan är handel och förädling av jordbruksprodukter från omgivningarna. Foligno är också Vatikanens officiella hampaleverantör. Hampa används till exempel för att tillverka rep till kyrkklockorna. 

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Aeroporto Internazionale dell'Umbria Sant’EgidioPerugia, över 2,5 mil nordväst om Foligno. Man kan nå flygplatsen med hyrbil via SS75.

Kollektivtrafik

Foligno har bra allmänna transporter. Stadsbussarna går ofta och vanligtvis på tid. Det finns också förbindelser med andra städer i centrala Italien, däribland Florens och Rom.

Trafik och parkering

Foligno är inte en stad med mycket trafik och det är inga problem att hitta i staden. Att hitta en parkeringsplats för ens hyrbil bör inte heller vara något problem då det finns flera parkeringsplatser och parkeringshus, däribland Ex Zuccherificio Parking, Plateatico Parking, Via Trasimeno Parking och Cimitero Parking.

Hotell

Foligno har ett stort utbud av pensionat och bed & breakfasts. Det finns också några fyrstjärniga hotell. I närheten kan man också hyra en bondgård (agriturismo) och det finns flera campingplatser. 

Externa källor

För mer information om Foligno rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Foligno